ΚΥΡΙΑΚΗ 20.07.2025 07:56
MENU CLOSE

Πυροσβεστική: Η Κυριακή θα είναι η «πρώτη πολύ δύσκολη ημέρα της αντιπυρικής περιόδου» (Video)

02.07.2022 18:29

Σε έκτακτη ενημέρωση προχώρησε το απόγευμα του Σαββάτου η Πυροσβεστική Υπηρεσία, λόγω του υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς (κλίμακα 4) για αύριο Κυριακή 3 Ιουλίου.

Μάλιστα, όπως είπε, η Κυριακή θα είναι η «πρώτη πολύ δύσκολη ημέρα της φετινής αντιπυρικής περιόδου».

«Είμαστε στην καρδιά της αντιπυρικής περιόδου. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί», υπογράμμισε.

Σύμφωνα με το meteo, αύριο αναμένονται υψηλές θερμοκρασίες, σχετικά χαμηλή υγρασία και σημαντική ενίσχυση των ανέμων.

Για το λόγο αυτό, οι περιπολίες εναέριες επιτήρησης, πυροσβεστικές, αστυνομικές και στρατιωτικές δυνάμεις θα είναι αυξημένες, ενώ απαγορεύεται η είσοδος σε εθνικούς δρυμούς και δάση.

Όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, πολύ υψηλός κίνδυνος επιπέδου 4 υπάρχει για τις περιοχές: ΑττικήΚύθηραΒοιωτίαΚορινθίαΑργολίδανησιά ανατ. ΑιγαίουΕύβοια ΑχαΐαΗλείαΜεσσηνίαΛακωνία και Αρκαδία.

Διαβάστε επίσης:

Θέμης Αδαμαντίδης: Ακυρώθηκε η συναυλία του στη Μυτιλήνη – «Δεν άντεξα άλλο, με είχε σπάσει στο ξύλο»

Sifnos Jet: «Μάχη» με τα κύματα στις Κυκλάδες (Video)

Μύκονος: Θύμα μεγάλης ληστείας Πορτογάλος ποδοσφαιριστής (Video)

ΚΥΡΙΑΚΗ 20.07.2025 07:56
Exit mobile version