search
ΤΡΙΤΗ 28.05.2024 23:44
MENU CLOSE

Χρυσόγονος: «Δε μπορεί να υπάρξει «προοδευτική διακυβέρνηση» με τον ΣΥΡΙΖΑ – Ο Τσίπρας θέλει Καρανίκα» 

26.07.2022 06:00
chrysogonos_new

Αιχμηρός απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε στην συνέντευξη του στο topontiki.gr ο Κώστας Χρυσόγονος. 

Ο πρώην Ευρωβουλευτής του κόμματος ερωτηθείς για την «προοδευτική διακυβέρνηση» και αν θα μπορούσαν ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ να συνεργαστούν είπε: «σοβαρή συζήτηση για «προοδευτική» κυβέρνηση θα μπορούσε να γίνει μόνο υπό την προϋπόθεση ότι θα είχαμε δύο (ή και περισσότερα) κόμματα με προοδευτικό πολιτικό προσανατολισμό. Στην προκείμενη περίπτωση όμως -και λυπάμαι που το λέω- δυσκολεύεται να διακρίνει κανείς προοδευτικά στοιχεία στο μοντέλο διακυβέρνησης που εφάρμοσαν επί μια τετραετία και πλέον ο κ. Τσίπρας και το περιβάλλον του, ώστε να παρέχονται εχέγγυα «προοδευτικής» προσέγγισης εκ μέρους τους για το μέλλον της χώρας». 

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ σημειώνει: «Πόσο προοδευτικός ήταν π.χ. ο διορισμός του κ. Καρανίκα σε θέση συμβούλου στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού, μισθοδοτούμενου από τον κρατικό προϋπολογισμό, δηλαδή από τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων; Έλλειπαν μήπως, από τον πολιτικό χώρο του ΣΥΡΙΖΑ βεβαίως, νέοι άνθρωποι με σοβαρές σπουδές και με πολιτικό ήθος, ώστε να διορισθούν σ’ αυτή τη θέση; Προφανώς όχι, αλλά ο κ. Τσίπρας ήθελε Καρανίκα»

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Ανδρουλάκης: Εντός ΠΑΣΟΚ τον θέλουν πιο μαχητικό

O «επιτηδευμένος» και… «παραγκωνισμένος» Άγγελος Συρίγος

Θανάσης Κατερινόπουλος: Γιατί τον… φοβούνται Γιαννακοπούλου και Καρχιμάκης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 28.05.2024 23:43