search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 14:27
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ: Καμπάνια στα Social Media για τους νέους – Τι σχεδιάζουν στη Χαριλάου Τρικούπη

22.07.2022 06:00
pasok_new

Τα μηνύματα που παίρνουν στο ΠΑΣΟΚ από τις δημοσκοπήσεις κάνουν τα στελέχη του κόμματος να σκέφτονται μία νέα επικοινωνιακή προσέγγιση. 

Σύμφωνα λοιπόν με έρευνες  το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει πολύ καλά ποσοστά στις θετικές γνώμες στις ηλικίες 17-24. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι οι ψηφοφόροι αυτών των ηλικιών θα ψηφίσουν το κόμμα αλλά πως το βλέπουν θετικά. 

Γι’ αυτό το λόγο στην Χαριλάου Τρικούπη σκέφτονται να επικοινωνήσουν μία νέα καμπάνια – μέσω των Social Media – που θα αφορά τους νέους και τα προβλήματά τους αποκλειστικά. Instagram και tik – tok αναμένεται να πάρουν φωτιά τις επόμενες μέρες

Το γεγονός ότι οι νέοι βλέπουν με θετικό μάτι το ΠΑΣΟΚ εκτιμάται θετικά από τους συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη και αυτό γιατί όλο το προηγούμενο διάστημα το κόμμα είχε πρόβλημα σε αυτές τις ηλικίες. 

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΣΟΚ: Ποιον όρισε υπεύθυνο για θέματα Πολιτικής Προστασίας ο Ανδρουλάκης

Λεξ: Οι βουλευτές που ακούνε τα τραγούδια του – Τι είπε ο Αλέξης Τσίπρας για τον ράπερ 

ΠΑΣΟΚ: Τι συνδέει τον Νίκο Ανδρουλάκη με τον Χρήστο Στυλιανίδη 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 14:27