search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:28
MENU CLOSE

Και το ΚΚΕ θύμα συνακροάσεων

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2241
04-08-2022
06.08.2022 07:05
KKE_PERISSOS

Με αφορμή την υπόθεση των παρακολουθήσεων, το ΚΚΕ υπενθύμισε ότι και το ίδιο έχει πέσει θύμα «συνακροάσεων», και μάλιστα στην έδρα του, στο τηλεφωνικό κέντρο των γραφείων του στον Περισσό.

Από τη μία είδε την υπόθεση Ανδρουλάκη ως επιβεβαίωση του ότι υποκλοπές γίνονται κανονικά και με τη βούλα, από την άλλη άσκησε κριτική στους «κεραυνοβολημένους» των άλλων κομμάτων καθώς, όπως σημειώνει στη σχετική ανακοίνωσή του μετά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, «τα περιστατικά υποκλοπών και παρακολούθησης προσώπων από – εγχώριες και ξένες – κρατικές υπηρεσίες κι από άλλους μηχανισμούς γίνονται με βάση ένα διάτρητο θεσμικό πλαίσιο, αλλά και με βάση διακρατικές συμφωνίες που έχουν συναφθεί με ευθύνη όλων των κυβερνήσεων».

Τόνισε ότι η Ν.Δ. αυτό ακριβώς το πλαίσιο αξιοποιεί και την κατηγόρησε ότι «εξακολουθεί να μην δίνει απαντήσεις για όλες τις υποθέσεις που έχουν καταγγελθεί, ανάμεσά τους και οι συνακροάσεις στο τηλεφωνικό κέντρο του ΚΚΕ, οι οποίες φυσικά αποδεικνύουν πως το απόρρητο των επικοινωνιών παραμένει “κενό γράμμα”».

Διαβάστε επίσης:

Ανδρέας Ξανθός: Θετικός στον κορωνοϊό

Παρακολούθηση Ανδρουλάκη: Ικανοποιημένοι και δικαιωμένοι από τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ 

Αγωγή Δημητριάδη κατά Reporters United, Εφημερίδα Συντακτών και Θανάση Κουκάκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:25