search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:26
MENU CLOSE

Άρτα: Διέφυγε στα βουνά ο 29χρονος που σκότωσε τον πεθερό του – Θέμα ωρών η σύλληψή του σύμφωνα με την ΕΛΑΣ

12.08.2022 17:58
arta_new
credit: arta2day.gr

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 29χρονου κτηνοτρόφου, που δολοφόνησε τον 80χρονο πεθερό του στην Άρτα.

Από την Πέμπτη (11/8), η αστυνομία προσπαθεί να βρει τον 29χρονο και να τον συλλάβει, ωστόσο όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ ο δράστης κρύβεται στα βουνά, τα οποία γνωρίζει πολύ καλά, λόγω της εργασίας του. Ωστόσο οι αρχές παρουσιάζονται αισιόδοξες, θεωρώντας πως είναι θέμα χρόνου η σύλληψή του.

Στο μεταξύ, το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγε ο 29χρονος εντοπίστηκε από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ στα σύνορα Άρτας-Αιτωλοακαρνανίας σε μια ορεινή και δύσβατη περιοχή, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πήγες, τον 29χρονο συνάντησε βοσκός της περιοχής, στον οποίον είπε ότι βγήκε στο βουνό, γιατί έχει προβλήματα με συγγενικά του πρόσωπα.

Στο αυτοκίνητο δεν βρέθηκε το όπλο του εγκλήματος, το οποίο πιθανότατα ο 29χρονος έχει πάρει μαζί του.

Άρχισε να πυροβολεί μπροστά στα μάτια του παιδιού του

Όλα ξεκίνησαν χθες το πρωί, όταν ο 29χρονος καταζητούμενος από τις Αρχές επικοινώνησε με την 36χρονη πρώην γυναίκα του προκειμένου να την επισκεφτεί στο χωριό του πεθερού του και να δει το 2 ετών παιδί του.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ζευγάρι πολύ πρόσφατα είχε πάρει διαζύγιο, καθώς υπήρχε ασυμφωνία χαρακτήρων, ενώ η 36χρονη γυναίκα είχε πει στους δικούς της ότι ζει ένα δράμα με τον πρώην άντρα της να την ζηλεύει και να είναι επιθετικός απέναντί της.

Η 36χρονη γυναίκα, ανυποψίαστη για το τι μπορεί να συμβεί, δέχτηκε την πρόταση και περίμενε την επίσκεψη του πρώην συζύγου της στο πατρικό της σπίτι στο χωριό.

Όταν ο δράστης έφτασε στο σπίτι του πεθερού του όλα έδειχναν καλά, την στιγμή όμως που ξεκίνησαν κουβέντα για τα προσωπικά τους μεταξύ εκείνου και της 36χρονης πρώην γυναίκας του, τα αίματα άναψαν.

Τότε ο 29χρονος πήρε το όπλο που είχε στο αυτοκίνητό του και το έστρεψε εναντίον του άτυχου ηλικιωμένου, ο οποίος πήγε να υπερασπιστεί την κόρη του.

Ο 29χρονος, γεμάτος οργή, πυροβόλησε εξ επαφής τον άτυχο άντρα τέσσερις φορές σκοτώνοντας τον στην αυλή του σπιτιού τους μπροστά στα μάτια της πεθεράς του, της γυναίκας του και του ίδιου του του παιδιού.

Όπως γίνεται γνωστό, ο δράστης φαίνεται πως πριν πυροβολήσει τον 80χρονο πεθερό του, πυροβόλησε δύο φορές και εναντίον της πρώην συζύγου του και κόρης του 80χρονου.

H ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου

Στην επίσημη ενημέρωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, αναφέρεται ότι «βρέθηκε νεκρός σε αύλειο χώρο οικίας σε χωριό της Άρτας 80χρονος ημεδαπός με τραύματα από πυροβόλο όπλο».

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Άρτας.

Διαβάστε επίσης:

Αιγάλεω: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι δύο άνδρες για την αρπαγή βρέφους

Δεκαπενταύγουστος: Κορυφώνεται η έξοδος των Αθηναίων – Σε πλήρη εξέλιξη τα έκτακτα μέτρα της Τροχαίας (videos)

Συναγερμός στην Ξάνθη: 36 κρούσματα κορωνοϊού σε γηροκομείο – Τα 10 είναι από το προσωπικό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:26