search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:04
MENU CLOSE

Έγκλημα στην Άρτα: Γαμπρός πυροβόλησε και σκότωσε τον πεθερό του – Ανθρωποκυνηγητό της ΕΛΑΣ για τον δράστη

11.08.2022 18:43
astinomia_new

Έγκλημα σημειώθηκε σε χωριό της Άρτας, καθώς 29χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον πεθερό του για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη είναι μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό του δράστη μετά το έγκλημα που έγινε στο Αστροχώρι Άρτας.

Όπως αναφέρει το epiruspost.gr, το έγκλημα σημειώθηκε λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα, όταν συνεπλάκησαν γαμπρός και πεθερός.

Νεκρός είναι ο πεθερός ο οποίος δέχθηκε τουλάχιστον τέσσερις πυροβολισμούς.

Ο δράστης μετά την αποτρόπαια πράξη έχει τραπεί σε φυγή και αναζητείται από την αστυνομία τόσο στο νομό Άρτας όσο και στους όμορους Νομούς.

Τουλάχιστον 4 μαρτυρίες έχουν καταγράψει οι αστυνομικοί, ότι ο γαμπρός του έφυγε από το σπίτι μετά το έγκλημα και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Διαβάστε επίσης:

Τέλλογλου για παρακολουθήσεις: «Οι καταγγελίες δεν θα έχουν αποτέλεσμα από τη στιγμή που υπάρχει ο νόμος του 2021» (video)

Θάσος: Βελτιωμένη η εικόνα από τη φωτιά – Ενισχύονται συνεχώς οι πυροσβεστικές δυνάμεις (videos)

Επίθεση με καυστικό υγρό στη Μεσσήνη: «Μου αντιστάθηκε και της έριξα το οξύ στο πρόσωπο» – Στoν Εισαγγελέα ο 50χρονος (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:02