Μπατζίνα με κολοκυθάκι
Πανεύκολη και θρεπτική πίτα όνειρο… Θα τη λατρέψουν και τα παιδιά. Εύκολη στην παρασκευή και πεντανόστιμη στη γεύση. Συνδυάζεται το καλοκαίρι με παγωμένη μπύρα
Βήμα 2
Βάζετε τα κολοκυθάκια σε ένα μπολ, προσθέτετε τα αβγά, 250γρ. από τη φέτα, το γάλα, το ελαιόλαδο, το δυόσμο, το αλάτι και το πιπέρι και τα ανακατεύετε.
Βήμα 3
Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύετε τα αλεύρια και το baking powder, τα ρίχνετε στο μπολ με τα κολοκυθάκια και αναμιγνύετε.
Βήμα 4
Λαδώνετε ένα ταψί και το πασπαλίζετε με καλαμποκάλευρο.
Βήμα 5
Απλώνετε με τα χέρια σας το μίγμα στο ταψί (δε πρέπει η μπατζίνα να είναι ούτε πολύ χοντρή, ούτε πολύ λεπτή).
Βήμα 6
Πασπαλίζετε από πάνω την υπόλοιπη φέτα και ψήνετε την μπατζίνα για 30-35 λεπτά.
Πηγή: Olive