ΚΥΡΙΑΚΗ 20.07.2025 04:38
MENU CLOSE

Ωρωπός: Αδήλωτος δούλευε ο 17χρονος ντελίβερι που σκοτώθηκε σε τροχαίο

06.09.2022 15:42

Σύμφωνα με τον έλεγχο που έκανε η Ανεξάρτητη Αρχή Επιθεώρηση Εργασίας, ο 17χρονος ντελιβεράς που σκοτώθηκε σε τροχαίο στον Ωρωπό, εργαζόταν με καθεστώς αδήλωτης και παράνομης εργασίας.

Στο μεταξύ, διενεργείται περαιτέρω έλεγχος προκειμένου να ασκηθούν οι σχετικές διώξεις.

Παράλληλα, η Διοίκηση και τα στελέχη της Υπηρεσίας εκφράζουν τα συλλυπητήρια στους οικείους των θανόντων.

Ποινική δίωξη στον οδηγό του ΙΧ

Την ίδια ώρα, στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του οδηγού του αυτοκινήτου, το οποίο συγκρούστηκε με το μηχανάκι 17χρονου ντελιβερά στον Ωρωπό, προχώρησε η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

Η δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του οδηγού του αυτοκινήτου είναι για επικίνδυνη οδήγηση που επέφερε το θάνατο και εγκατάλειψη. Παράλληλα, διενεργείται προκαταρκτική για τον ιδιοκτήτη του σουβλατζίδικου στο οποίο ο 17χρονος εργαζόταν χωρίς δίπλωμα.

Τέλος, οι Αρχές σχημάτισαν και τρίτη δικογραφία σε βάρος του αδελφού του οδηγού για ψεύδη κατάθεση επειδή αρχικά ισχυρίστηκε ότι ο ίδιος οδηγούσε το όχημα.

Διαβάστε επίσης:

Λασίθι: Έπεσε από την ταράτσα ενώ μιλούσε στο κινητό – Σε κρίσιμη κατάσταση 23χρονος

Ματίνα Παγώνη: «Γιατί δεν έκανα παιδί – Πως έμπλεξα στα πλοκάμια της Μαφίας» (Video)

Ρόδος: Νέα στοιχεία για το στυγερό έγκλημα – Τον στραγγάλισαν και πέταξαν το πτώμα – Τι ισχυρίζονται πατέρας και γιος (videos)

ΚΥΡΙΑΚΗ 20.07.2025 00:27
Exit mobile version