ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 13:12
MENU CLOSE

Άρης Πορτοσάλτε για παρακολούθηση Πιτσιόρλα: «Βαθιά σταλινικό κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ» (video)

15.09.2022 11:59

Σταλινικό κόμμα χαρακτήρισε ο Άρης Πορτοσάλτε τον ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με την παρακολούθηση Πιτσιόρλα.

«Ο κύριος Ρουμπάτης αναφέρθηκε σε μια άμεση, όχι έμμεση παρακολούθηση» είπε αρχικά ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Η ΕΥΠ επί πρωθυπουργίας Τσίπρα, επί κυβερνήσεως αριστερού, ριζοσπάστη γιατί παρακολουθούσε τον Πιτσιόρλα; Αυτοτελής φαίνεται η παρακολούθηση» πρόσθεσε ο δημσιογράφος του ΣΚΑΪ.

Και συνέχισε:

«Θέλω να κάνω μια σημειολογική παρατήρηση. Αφήνω κατα μέρος τι και πώς είπε ο κύριος Ρουμπάτης. Γεγονός είναι ότι ο Πιτσιόρλας παρακολουθείτο επί πρωθυπουργίας Τσίπρα. Ο σύντροφός τους δηλαδή! Πρόσεξε τώρα, δεν είναι κάποιος ξένος, δεν είναι ένας μάνατζερ, αυτό που λέμε τα “λευκά κολάρα”. Άμεσα (παρακολουθείτο). Με το που έγινε γνωστό ότι παρακολουθείτο ο Ανδρουλάκης, όταν πιάστηκε με τη γίδα ο Μητσοτάκης, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να ζητήσει συγγνώμη».

«Μισός δεν έχει βγει από το ΣΥΡΙΖΑ, να πει μισή συγγνώμη. Λέει ο κύριος Τζανακόπουλος “βεβαίως κάναμε την παρακολούθηση”. Πόσο βαθιά σταλινικό κόμμα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ; Όλη αυτή η σταλινική αντίληψη, ούτε καν να ζητήσουν συγγνώμη για τον άνθρωπό τους! Τίποτα, κουβέντα. Σε παρακολουθούσαμε γιατί το κράτος που διοικούσαμε σαν σταλινικό κόμμα, το οποίο ψήφισε ο ελληνικός λαός, δεν είχε εμπιστοσύνη στον άνθρωπό του. Όλα τα άλλα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε» κατέληξε ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Αν είναι σταλινική αντίληψη αυτή, ο Μητσοτάκης είναι Χόνεκερ, Στάλιν και Κιμ Γιονγκ Ουν μαζί» απάντησε στον Άρη Πορτοσάλτε ο δημοσιογράφος της Αυγής, Σπύρος Ραπανάκης.

Διαβάστε επίσης:

Ένταση στο ΣΚΑΪ με Ηλιόπουλο – Οικονόμου: «Διαστρεβλώνετε και λέτε ψέματα» (video)

Ο Μηταράκης σε σειρά του ΑΝΤ1

Γερουλάνος: Από «αντίπαλος», φανατικός υποστηρικτής του Ανδρουλάκη 

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 13:12
Exit mobile version