search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 09:37
MENU CLOSE

Προειδοποίηση Μπάιντεν σε Πούτιν για πιθανή χρήση πυρηνικών: «Μην το κάνεις… Θα υπάρξουν συνέπειες» (Video)

17.09.2022 14:50
Joe Biden _new

Μήνυμα στον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν, μέσα από τη συνέντευξη που παραχώρησε την εκπομπή «60 Minutes”στο CBS, έστειλε ο Τζο Μπάιντεν.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το τι θα έλεγε στον Πούτιν «αν σκεφτόταν να χρησιμοποιήσει χημικά ή τακτικά πυρηνικά όπλα», ο πρόεδρος των ΗΠΑ απάντησε: «Μην το κάνεις. Μη. Μη. Θα αλλάξεις το πρόσωπο του πολέμου σε σχέση με οτιδήποτε άλλο ακολούθησε μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο».

Ο δημοσιογράφος επανήλθε ρωτώντας τον Τζο Μπάιντεν για το ποιες θα είναι οι συνέπειες αυτές. «Νομίζετε ότι θα σας έλεγα αν ήξερα ακριβώς ποιες θα ήταν; Φυσικά, δεν πρόκειται να σας πω. Θα έχει, όμως, συνέπειες», του απάντησε ο αμερικανός πρόεδρος.

«Θα γίνουν περισσότερο παρίας στον κόσμο από ό,τι ήταν οποιαδήποτε άλλη στιγμή. Και ανάλογα με την έκταση των πράξεών του θα καθοριστεί η αντίδραση που θα υπάρξει», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Ολόκληρη η συνέντευξη θα προβληθεί την Κυριακή.

Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος των ΗΠΑ μίλησε για τις πρόσφατες επιτυχίες της Ουκρανίας στο πεδίο της μάχης. «Καθώς η Ουκρανία πετυχαίνει στο πεδίο της μάχης, ο Βλαντιμίρ Πούτιν έρχεται σε δύσκολη θέση και στριμώχνεται στη γωνία», είπε.

Διαβάστε επίσης:

Βέλγιο: 55 δικαστές στη φυλακή – Θα ζήσουν για δύο ημέρες τη ζωή ενός κρατούμενου

«Χαστούκι» στην Άγκυρα η ιστορική απόφαση για την άρση του εμπάργκο όπλων στην Κύπρο

Βασίλισσα Ελισάβετ: Συνελήφθη άντρας που άγγιξε το φέρετρο και έβγαλε τον θυρεό (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 09:37