search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 22:10
MENU CLOSE

Δένδιας για τουρκικές δηλώσεις: Σαφής και υπαρκτή απειλή κατά της κυριαρχίας της Ελλάδας

20.09.2022 10:51
nikos_dendias_new

Για τις απειλές της Τουρκίας κατά της Ελλάδας, οι οποίες αμφισβητούν ακόμη και την κυριαρχία των νησιών, αναμένεται να μιλήσει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας στην άτυπη συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ στο πλαίσιο της 77ης εβδομάδας Υψηλού Επιπέδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

«Θα συζητήσουμε εδώ με τους συναδέλφους μου υπουργούς Εξωτερικών, ενόψει της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, πρώτα απ’ όλα την Ουκρανία και τις εξελίξεις μετά την ουκρανική αντεπίθεση», επεσήμανε ο Νίκος Δένδιας σε δήλωσή του σε δημοσιογράφους, κατά την άφιξή του στη συνάντηση την Τρίτη (20/9).

«Αλλά, επίσης, θα έχω την ευκαιρία να δείξω στους συναδέλφους μου μια σειρά από ανακοινώσεις, δηλώσεις και απειλές της Τουρκίας κατά της Ελλάδας, συμπεριλαμβανομένου και του ζητήματος της κυριαρχίας των νησιών του Αιγαίου. Διότι αυτό πλέον έχει περάσει σε ένα πρωτοφανές επίπεδο αποτελώντας μια σαφή, μια υπαρκτή απειλή κατά της κυριαρχίας της Ελλάδας», πρόσθεσε χαρακτηριστικά σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Διαβάστε επίσης:

Εξεταστική Επιτροπή: Συνεχίζεται η κατάθεση του διοικητή της ΕΥΠ, Θεμιστοκλή Δεμίρη

Μητσοτάκης και Ερντογάν διασταυρώνουν τα ξίφη τους στη Γ.Σ. του ΟΗΕ – Τι θέλει να πετύχει η Αθήνα

ΟΗΕ: Στη δεξίωση Μπάιντεν ο Μητσοτάκης – Συνάντηση με τον Γιαΐρ Λαπίντ και τον βασιλιά Αμπντάλα θα έχει ο πρωθυπουργός

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 22:07