search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 08:39
MENU CLOSE

Τηλεόραση: Δεύτερο «κύμα» από πρεμιέρες- Οι πέντε είναι σίριαλ (Photos/Videos)

30.09.2022 17:44
mavro rodo098- new

«Πακέτο» εννέα νέων παραγωγών- οι έξι μέσα στο ΠΣΚ- περιμένει τους τηλεθεατές.

Αφορά σε πέντε σειρές μυθοπλασίας, ένα ριάλιτι, μια αθλητική εκπομπή, μια μεσημεριανή ψυχαγωγικοενημερωτική και μια εκπομπή για την φυσιολατρία και την πνευματικότητα.

Σήμερα στις 21.00 στο Star κάνει πρεμιέρα το ταξιδιωτικό ριάλιτι «Asia express» (θα μεταδίδεται κάθε Παρασκευή και Κυριακή).

Εννέα ζευγάρια (φίλοι, σύντροφοι, συνάδελφοι ή συγγενείς)- όλα αναγνωρίσιμα- θα αντιμετωπίσουν μια τεράστια πρόκληση: Να διασχίσουν τρεις χώρες της Ασίας, την Καμπότζη, το Λάος, και την Ταϊλάνδη, μόνο με επίγεια μέσα και με ελάχιστα χρήματα ( ένα ευρώ ημηρεσίως, ανα ζεύγος ανα αποστολή).

Το Σάββατο (1/10) στις 12.00 κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 η εβδομαδιαία εκπομπή «Ο δρόμος για το Κατάρ» (κάθε ΣΚ) σηματοδοτώντας την αντίστροφη μέτρηση ως την έναρξη του Μουντιάλ (64 αγώνες) που θα καλύψει το κανάλι.

Αυτό το Σαββατοκύριακο μας κάνουν ποδαρικό ο προπονητής Τάκης Λεμονής και ο Ολλανδός πρώην ομοσπονδιακός προπονητής, Τζον Φαν’τ Σχιπ, ενώ θα προβληθούν αποκλειστικές συνεντεύξεις του Βραζιλιάνου σταρ του Παναθηναϊκού, Μπερνάρ και του Γερμανού άσου του ΠΑΟΚ, Καλέντ Νάρεϊ.

Στις 22.00 του Σαββάτου (1/10) κάνει πρεμιέρα η ελληνική σειρά μυθοπλασίας «Αόρατοι» στην CosmoteTV την οποία η συνδρομητική πλατφόρμα χαρκατηρίζει ως «επικίνδυνα σοβαρή κωμωδία».

Μία ετερόκλητη πενταμελής παρέα που ζει σε μια γειτονιά της σύγχρονης Αθήνας, ιδρύει μια εταιρεία, που παρέχει άλλοθι σε διάφορες «αμαρτωλές κομπίνες». Με την έναρξη λειτουργίας της εταιρείας, η παρέα αναλαμβάνει τη μία περίεργη υπόθεση μετά την άλλη, μπλέκοντας σε κωμικοτραγικές καταστάσεις. Όλα ανατρέπονται, όταν οι πέντε συνεργάτες βρίσκονται στο αστυνομικό τμήμα κατηγορούμενοι για μία υπόθεση δολοφονίας.

Τη σειρά υπογράφει σκηνοθετικά ο Χάρης Μαζαράκης, ενώ το σενάριο έχει αναλάβει ο ίδιος σε συνεργασία με τον Θωμά Νικολαΐδη.Στο πρωταγωνιστικό καστ οι Μάκης Παπαδημητρίου, Νίκος Πουρσανίδης, Γιώργος Χρανιώτης, Βασιλική Τρουφάκου και Γιούλικα Σκαφιδά.

Την Κυριακή οι πρεμιέρες είναι δύο.

Στις 21.00 «ανοίγει» ο  δεύτερος κύκλος της σειράς «Το κόκκινο ποτάμι» του Μανούσου Μανουσάκη στο Open.

Η ιστορία συνεχίζεται, οι μνήμες μένουν ζωντανές και οι ξεριζωμένοι ήρωες ακολουθούν νέους δρόμους. Η Ιφιγένεια με το παιδί της φτάνουν πρόσφυγες στη Θεσσαλονίκη. Εκεί, η Ιφιγένεια θα βάλει σκοπό να βρει τον τρόπο να επιστρέψει στην Τουρκία για να βρει τον άντρα της, χωρίς να γνωρίζει ότι είναι νεκρός. Ένας μαχητικός γιατρός από τη Θεσσαλονίκη, ο Δημοσθένης Μαντάς, θα σταθεί στήριγμά της και κόντρα σε κάθε κίνδυνο θα τη συνοδεύσει στο παράτολμο ταξίδι πίσω στην Τουρκία, όπου το δόγμα του Κεμάλ «η Τουρκία ανήκει στους Τούρκους» φανατίζει τον κόσμο και οι σφαγές των χριστιανικών πληθυσμών κορυφώνονται.

Με τους Αναστασία Παντούση, Όμηρο Πουλάκη, Κωνσταντίνο Καζάκο, Σωτήρη Χατζάκη, Φίλιππο Σοφιανό, Λάμπρο Κτεναβό, Τάκη Σακελλαρίου, Μαριάννα Κιμούλη κ.ά..

Στις 22.00 θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ1 το πρώτο επεισόδιο της σειράς «Μια νύχτα του Αυγούστου» της Βικτόριας Χίσλοπ σε σκηνοθεσία Ζωης Σγουρού, σενάριο Παναγιώτη Χριστόπουλου, με πρωταγωνιστές τους Γιάννη Στάνκογλου, Γιούλικα Σκαφιδά, Γιώργο Καραμίχο, Μαρία Καβογιάννη κ.ά..

Η σειρά 14 επεισοδίων, που αποτελεί συνέχεια της επιτυχημένης σειράς «Το νησί», καταγράφει τον τραγικό απόηχο μιας γυναικοκτονίας, τις αμέτρητες ζωές που σημαδεύτηκαν ως συνέπειά της, τις φυλακές κάθε είδους που χτίζει ο άνθρωπος γύρω του, αλλά και την ανάγκη για λύτρωση, ελπίδα, αγάπη, που αναπόφευκτα γεννιέται πάντα μέσα από τα χαλάσματα.

Τη Δευτέρα (3/10 και κάθε Δευτερότριτο) θα βγει στον αέρα του Mega στις 22.30 το πρώτο επεισόδιο της σειράς «Μαύρο ρόδο», βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη, σε επιμέλεια σεναρίου από τον Γιώργο Κρητικό και σκηνοθεσία Κώστα Αναγνωστόπουλου.

Στο επίκεντρο της ιστορίας η απρόσμενη ερωτική έλξη ανάμεσα σε μία δόκιμη μοναχή και έναν επιπόλαιο φοιτητή θα φέρει τους δύο νέους αντιμέτωπους με τα «πρέπει» και τα «θέλω» τους και θα συμπαρασύρει όλους όσοι βρίσκονται γύρω τους. Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης,  Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Λουκία Παπαδάκη, Λένα Παπαληγούρα κ.ά.. Στο ρόλο της Ηγουμένης η Κατερίνα Διδασκάλου.

Το επόμενο Σάββατο (8/10) θα κάνει ντεμπούτο η εκπομπή «Ρίζες» (Mega, 13.40) του Θανάση Ευθυμιάδη για την φυσιολατρία και την πνευματικότητα. Ο Ευθυμιάδης προσκαλεί  σε ένα οδοιπορικό με ανθρώπους που, όπως και εκείνος, έχουν επιλέξει να ζουν διαφορετικά.

Η σειρά ντοκιμαντέρ «Ρίζες»  ταξιδεύει σε τοποθεσίες όπου αναδεικνύεται η σπάνια ομορφιά της ελληνικής φύσης. Μυεί σε πρακτικές ευεξίας και σε πνευματικές οδούς που αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας και το περιβάλλον μας και θέλει να προσφέρει μία διέξοδο από τους στερεοτυπικούς κανόνες και τους αγχωτικούς ρυθμούς ζωής, που τόσο έχουμε ανάγκη.

Βιολογικοί καλλιεργητές, καλλιτέχνες, σεφ, εκπαιδευτές εναλλακτικών θεραπευτικών μεθόδων και άνθρωποι που αποφάσισαν να ζήσουν στην επαρχία, μιλούν με τον Θανάση Ευθυμιάδη για τα βιώματα και τις εμπειρίες τους.   

Την παράπανω Δευτέρα 10/10, εξάλλου, θα παρουσιαστούν η καθημερινή μεσημεριανή εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και η κοινωνική σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», από την ΕΡΤ1 και τον Alpha αντιστοίχως.

Το μεσημεριανό (13.00) ψυχαγωγικό πρόγραμμα της ΕΡΤ1 θα έχει παρουσιαστές τους Φώτη Σεργουλόπουλο και Τζένη Μελιτά οι οποίοι «θα αναζητήσουν απαντήσεις σε καθετί που μας απασχολεί στην καθημερινότητα, που διαρκώς αλλάζει. Θα συναντήσουν διάσημα πρόσωπα, θα συζητήσουν με ανθρώπους που αποτελούν πρότυπα και εμπνέουν με τις επιλογές τους», ενημερώνει ο σταθμός. Η σκηνοθεσία είναι του Κώστα Γρηγοράκη και η αρχισυνταξία του Γιώργου Βλαχογιάννη.

Στις 22.40 στον Alpha έχει προγραμματιστεί να αρχίσει η σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», η οποία βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα  του Θάνου Μυλωνά.

Το νυχτερινό κέντρο «Όνειρο» ανοίγει τις πόρτες στους θαμώνες του, όλους εκείνους που θέλουν να βγάλουν το «κοστούμι» της ημέρας, να πετάξουν την ταυτότητα που τους βαραίνει και απελευθερωμένοι να βουτήξουν στη νύχτα.

Εκεί συναντώνται άνθρωποι από διαφορετικούς κόσμους. Άνθρωποι που ζητούν μια δεύτερη ευκαιρία θέλοντας να ξεφύγουν από τη μοίρα τους.

Μυστικά αποκαλύπτονται και οι συγκρούσεις είναι αναπόφευκτες και βίαιες. 

Δύο άντρες, βαθιά πληγωμένοι, έρχονται αντιμέτωποι και όλα γύρω τους γκρεμίζονται, ενώ παράλληλα ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται από τις στάχτες.

Πρωταγωνιστούν οι  Βασίλης Μπισμπίκης, Γιάννης Στάνκογλου, Άννα Μάσχα, Ηλιάνα Μαυρομάτη, Κόρα Καρβούνη, Γιάννης Τσορτέκης, Γιάννος Περλέγκας, Ελένη Ρουσσινού, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιώργος Αρμένης, Γιώργος Γιαννόπουλος, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Κώστας Μπερικόπουλος, Μαρία Κατσανδρή κ.ά..

Το σενάριο είναι των Ιωάννας Κανελλοπούλου– Γιώργου Μακρή και η σκηνοθεσία της Κατερίνας Φιλιώτου.

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση: Πάτησε κι άλλο το «γκάζι» το Mega

Βραχονησίδα κλισέ και πλήξης το «Love island»

Eurovision: Τέλος από τον σχολιασμό ο Γιώργος Καπουτζίδης – Ποιος θα τον αντικαταστήσει (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 08:39