search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 01:54
MENU CLOSE

Νίκος Μάνεσης: Οι εξηγήσεις για τη δήλωση περί «τελευταίας διετίας» – Το τρικ για την ανταπόκριση και η τηλεθέαση (Video)

02.10.2022 13:04
manesis

Εξηγήσεις για τη χθεσινή του δήλωση ότι σε δύο χρόνια «παίρνει σύνταξη σε άλλο κανάλι» έδωσε ο Νίκος Μάνεσης.

«Χρωστάω κάτι να πω… Εχθές κάποια στιγμή είπα άντε δυο χρόνια έμειναν και μετά θα πάρω σύνταξη. Δεν έχει σημασία αν εγώ θα πάρω σύνταξη ή δεν θα πάρω, είναι δικό μου δικαίωμα και της οικογένειάς μου. Σε δύο χρόνια σταματάω από εδώ, θα πάρω σύνταξη, θα πάω αλλού, θα αλλάξω επάγγελμα; Θα το δω. Το λέω αυτό γιατί έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση», ανέφερε το πρωί της Κυριακής ο δημοσιογράφος.

»Το έκανα για έναν απλό λόγο. Υπήρξε μια τεράστια ανταπόκριση, μπλόκαρε το σύστημα στα social media, μπλόκαρε το τηλεφωνικό κέντρο, υπήρχε ένα ενδιαφέρον και είμαι υπόχρεος. Το έκανα για να δω αν όντως υπάρχει ενδιαφέρον», συνέχισε.

«Από το ξεκίνημα της τηλεοπτικής σεζόν καταγράφεται το εξής, το να υπάρχει το δικό σας μεγάλο ενδιαφέρον και εμείς να καταβαραθρωνόμαστε και λέμε μας παρακολουθούν ή όχι; Τελικά μας παρακολουθείτε. Η περίφημη αυτή είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου, που στήνουν κάμερες απ’ έξω για δηλώσεις. Δεν κάνω δηλώσεις. Έπαιρναν συγγενείς, φίλοι, γνωστοί, έγινε μια κόλαση. Εχθές πατώσαμε, άσχημο ξύλο. Έχουμε συνηθίσει να τρώμε ξύλο. Επειδή συμβαίνουν πράγματα που προσβάλλουν τη λογική μας, μας αρέσει να κάνουμε διάφορα τρικ και να παίρνουμε απαντήσεις. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, πρέπει να κρατάμε κάποια πράγματα και για εμάς. Δεν δίνω συνεντεύξεις, μιλάω στον κόσμο. Το έκανα για να δω αν υπάρξει ανταπόκριση, υπήρξε ανταπόκριση η οποία δεν καταγράφηκε στην τηλεθέαση», επισήμανε, αφήνοντας αιχμές για τα ποσοστά τηλεθέασης.

«Άλλο ένα κερασάκι στην οποιαδήποτε τούρτα των αμφιβολιών. Ίδιες αμφιβολίες έχουν μπει σε μερίδα των εργοδοτών μας… Κατά την περσινή χρονιά εντοπίστηκαν αξιοπερίεργα. Σε συγκεκριμένες ώρες σε συγκεκριμένες ημέρες το δυναμικότερο κομμάτι των ανδρών παρακολουθούσε cartoon για τετράχρονα. Εκεί μπήκαν αμφιβολίες στους εργοδότες μας ότι μπορεί αν θέλει έναν εκσυγχρονισμό το μοντέλο… Η καταγραφή των απόψεών σας είναι ανακόλουθη με το πραγματικό ενδιαφέρον», ανέφερε κλείνοντας ο Νίκος Μάνεσης.

Διαβάστε επίσης:

Δούκισσα Νομικού: Ποιο θα είναι το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα (Video)

Ο προγραμματικός σουρεαλισμός της ΕΡΤ

Οι τίτλοι των Πρωτοσέλιδων των Κυριακάτικων εφημερίδων (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06