search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 19:57
MENU CLOSE

Πορτοσάλτε: Ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε παραπάνω πλεόνασμα από αυτό που έπρεπε – Κακώς άφησε το «μαξιλάρι» των 37 δισ. (video)

03.10.2022 12:05
portosalte_papadimitriou

Ένταση για το «μαξιλάρι» των 37 δισ. που άφησε ο ΣΥΡΙΖΑ επικράτησε στο πλατό του ΣΚΑΪ με τον Άρη Πορτοσάλτε να κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα για το αποθεματικό που πέτυχε να αφήσει στην κυβέρνηση Μητσοτάκη…

«Δεν χρησιμοποιήθηκαν αυτά τα χρήματα. Δεν τα αγγίξαμε τα λεφτά αυτά. Η Ελλάδα δανείστηκε στο πλαίσιο του κορωνοϊού…»

«Έχει μείνει καθαρό το μπαγιόκο; τον ρώτησε ο Βαγγέλης Παπαδημητρίου για να λάβει την απάντηση «και έχει αυξηθεί!»

«Δηλαδή από τα 37 δισ. έχει αυξηθεί το μπαγιόκο;! Αλήθεια λέτε τώρα;» σχολίασε ο Παπαδημητρίου.

«Υπάρχει ένα απόσπασμα Σταϊκούρα στον Αυτιά που εξηγεί και ότι δεν χρησιμοποιείται και πώς επαυξάνεται ο κουμπαράς. Έφτασε τα 40 δισ. Ας βγει ο ΣΥΡΙΖΑ να πει “Σταϊκούρα λες ψέματα”, δεν έχω κανένα πρόβλημα» είπε ο Άρης Πορτοσάλτε με τον Δημήτρη Οικονόμου να λέει «Τι να πει ο ΣΥΡΙΖΑ; Τα στοιχεία αυτά δεν αμφισβητούνται, ρε Άρη».

«Δεν χρησιμοποιήθηκε το ποσό αυτό. Κακώς το έκανε!» είπε ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Κακώς έκανε που άφησε το μπαγιόκο; Σοβαρά τωρα;» απάντησε ο Βαγγέλης Παπαδημητρίου.

«Έβγαλε παραπάνω πλεόνασμα από αυτό που χρειαζόταν και αυτό φράκαρε η οικονομία και δυσαρέστησε και μεγάλα κομμάτια της κοινωνίας που υπερφορολογήθηκαν και δεν θέλουν να ακούν για Τσίπρα» συνέχισε ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Ξεζούμισε τα νοικοκυριά, και συζητάμε αν έκανε καλά;» υπερθεμάτισε ο Δημήτρης Οικονόμου.

Ο Βαγγέλης Παπαδημητρίου προσπαθούσε να μιλήσει αλλά δεν τα κατάφερε και αφού ο Άρης Πορτοσάλτε ολοκλήρωσε τα όσα έλεγε, είπε γελώντας «κυρία, κυρία να πω;» προκειμένου να πάρει τον λόγο.

Λίγο αργότερα, όταν ο Βαγγέλης Παπαδημητρίου ξεκίνησε να μιλάει και ο Άρης Πορτοσάλτε τον διέκοψε ξανά, απάντησε με χιούμορ «αφού με σηκώσατε να μην πω μάθημα;».

Ο Βαγγέλης Παπαδημητρίου στη συνέχεια είπε πως «για πρώτη φορά στην ιστορία της η χώρα επί Τσίπρα έφτασε να έχει «μπαγιόκο» και μάλιστα καλό».

Ο Άρης Πορτοσάλτε συνέχισε ότι «αυτό είναι διαστρέβλωση»

Ο Βαγγέλης Παπαδημητρίου είπε ότι όταν ανέλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ είχε περιθώριο ενός μήνα για πληρωμή μισθών. Το υπόλοιπο πάνελ διαφώνησε και υποστήριξε ότι αυτό δεν ισχύει. Οι τόνοι ανέβηκαν ξανά με τον Άρη Πορτοσάλτε να διακόπτει με τον Βαγγέλη Παπαδημητρίου να φωνάζει: «Άσε με να τελειώσω. Δεν έχω ολοκληρώσει».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει μπούρδες» συνέχισε ο Άρης Πορτοσάλτε με την ένταση να βαράει «κόκκινο».

Ο Βαγγέλης Παπαδημητρίου τόνισε ότι θεωρεί αδύνατο να μην έχει πειραχθεί το «μαξιλάρι» με την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση. «Πώς το λες αυτό;» αντέδρασε ο Δημήτρης Οικονόμου. «Αυτό ειναι αερολογία» σχολίασε με τη σειρά του ο Άρης Πορτοσάλτε…

«Είναι σαν να λες ότι όλη η υπόλοιπη κοινωνία που δίνει από 8 έως 10 μονάδες διαφορά μετά από μία θητεία γεμάτη κρίσεις, είναι αχάριστη και ανόητη και δεν κατάλαβε ότι τους έσωσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν τους έσωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, γονάτισε τη μεσαία τάξη, έκοψε ΕΚΑΣ και συντάξεις και δεν άφησε τίποτα όρθιο» είπε απευθυνόμενος στον Βαγγέλη Παπαδημητρίου και ο Άκης Παυλόπουλος.

Διαβάστε επίσης:

Ελληνικά ΜΜΕ: Επτά στους δέκα πολίτες δεν τα εμπιστεύονται – Ισχυρή πεποίθηση για λογοκρισία

Φαίη Μαυραγάνη: «Σβήστε το τελείως παιδιά, θα ανάψω κερί…» – Διακοπή ρεύματος ενώ μιλούσαν για μπλακ άουτ (Video)

Τηλεθέαση Σαββάτου: Ποιος νίκησε στη μάχη του «Σασμού» με τη «Γη της Ελιάς»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 19:56