search
ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 09:52
MENU CLOSE

Ο Πορτοσάλτε θέλει την ΕΛ.ΑΣ μέσα στα Πανεπιστήμια: «Χρειάζεται κανονικότατη αστυνομία!» (video)

29.09.2022 09:00
portosalte_299_new

Την ΕΛ.ΑΣ στα Πανεπιστήμια θέλει ο Άρης Πορτοσάλτε και δεν δίστασε να το επαναλάβει πολλές φορές στον αέρα του ΣΚΑΪ, με αφορμή τα γεγονότα στην Πανεπιστημιούπολη και τις 32 συλλήψεις.

«Μετά την ανακοίνωση της Αστυνομίας για τα δεδομένα της συμμορίας που απήγαγε, πουλούσε ναρκωτικά και εγκληματούσε σε βάρος ανθρώπων της πανεπιστημιακής κοινότητας, δεν χρειάζεται απλώς πανεπιστημιακή Αστυνομία μέσα στα πανεπιστήμια. Όχι, όχι. Κανονική Αστυνομία. ΕΛΑΣ. Κανονικότατη αστυνομία» είπε αρχικά.

Ο Δημήτρης Οικονόμου του είπε «δηλαδή, κανονική αστυνομία, με τα όπλα. Εχουν όπλα αυτοί» για να του απαντήσει ο Άρης Ποροτσάλτε «αυτό για τα όπλα θα το κρίνουν οι εμπειρογνώμονες. Κανονική αστυνομία, επαναλαμβάνω».

«Δηλαδή, να μπουν τα ΜΑΤ να κάθονται μόνιμα μέσα στα Πανεπιστήμια», του είπε ο έτερος παρουσιαστής της εκπομπής του ΣΚΑΪ «Σήμερα», Ακης Παυλόπουλος και πρόσθεσε «τουρνικέ Αρη, να μπαίνουν με ταυτότητα, δεν γίνεται να είναι τα ΜΑΤ στα Πανεπιστήμια».

Διαβάστε επίσης:

Netflix: Τι να περιμένουμε μέσα στον Οκτώβριο

Και στην κορφή (τηλεθέασης) το Mega

Μην χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 09:52