search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 13:28
MENU CLOSE

Φαίη Μαυραγάνη: «Σβήστε το τελείως παιδιά, θα ανάψω κερί…» – Διακοπή ρεύματος ενώ μιλούσαν για μπλακ άουτ (Video)

02.10.2022 15:07
FaiI Mavragani_new

Για την ενεργειακή κρίση και τους φόβους για ενδεχόμενα μπλακ άουτ συζητούσαν στην εκπομπή Στούντιο με Θέα του ΑΝΤ1, όταν τα φώτα στο πλατό έσβησαν και πήρε μπροστά η γεννήτρια.

«(…) Το να έχεις οικονομία στο 5% είναι πάρα πολύ εύκολο και πολύ λίγο. Οπότε δεν νομίζω ότι (…)» έλεγε ο Ναπολέων Μαραβέγιας, όταν τα φώτα έσβησαν.

«Ώπα! Προσέξτε τι έγινε τώρα. Αρχίσαμε τις οικονομίες από εδώ. Σβήστε το τελείως παιδιά. Θα ανάψω κερί….», σχολίασε με χιούμορ η παρουσιάστρια Φαίη Μαυραγάνη.

«Συγγνώμη κύριε καθηγητά σας διακόπτω αλλά νομίζω ότι είναι ανέκδοτο τώρα. Κάνω νόημα από το ακουστικό τι έγινε ρε παιδιά και γιατί είμαστε στο ημίφως και με ενημερώνουν ότι έχουμε διακοπή ρεύματος και τώρα πήρε μπρος η γεννήτρια κι είδαμε το φως το αληθινό. Το λες και προβοκάτσια αυτό έτσι; Κύριε Αδαμίδη δεν ξέρω αν θέλετε να μας στείλετε κάποιο μήνυμα, το πήραμε. Θα κάνουμε μείωση», συνέχισε, διακόπτοντας εκ νέου τον Καθηγητή Πολιτικής Οικονομίας του ΕΚΠΑ.

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση Σαββάτου: Ποιος νίκησε στη μάχη του «Σασμού» με τη «Γη της Ελιάς»

Νίκος Μάνεσης: Οι εξηγήσεις για τη δήλωση περί «τελευταίας διετίας» – Το τρικ για την ανταπόκριση και η τηλεθέαση (Video)

Δούκισσα Νομικού: Ποιο θα είναι το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 13:27