search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 15:26
MENU CLOSE

Τζόυς Ευείδη: «Δεν με θέλουν πια – Έγιναν τόσες παραγωγές και δεν με πήραν ούτε για μια δουλειά» (Video)

12.10.2022 10:24
tzoys-eyeidi-new

Για την προσωπική της ζωή αλλά και για τον λόγο που τον τελευταίο καιρό δεν την έχουμε δει τηλεοπτικό απάντησε η Τζόυς Ευείδη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Καλεσμένη στοην εκπομπή «The 2Night Show», η ηθοποιός εξέφρασε το παράπονο πως αν και φέτος έγιναν τόσες παραγωγές, η ίδια δε δέχτηκε καμιά πρόταση.

«Χρόνια έχει να μου χτυπήσει ο έρωτας την πόρτα! Δεν στερήθηκα από φλερτ, είμαι χορτάτος άνθρωπος. Από όλα έχω ζήσει. Είμαι χορτασμένη. Δεν είναι πια τα πράγματα όπως ήταν. Δεν μπορείς να ερωτευτείς. Να γνωρίσεις πού; Παλιά βγαίναμε έξω και γνωρίζαμε κόσμο», είπε η Τζόυς Ευείδη για την προσωπική της ζωή, ενώ αναφερόμενη στα επαγγελματικά της, εξέφρασε το παράπονό της που δεν συμμετέχει σε κάποια τηλεοπτική δουλειά.

«Δεν χτυπάει καθόλου το τηλέφωνό μου για τηλεοπτικές σειρές. Φέτος έγιναν τόσες παραγωγές και δεν με πήραν ούτε για μια δουλειά. Δεν στο λέω με κλάμα, δεν μου αρέσει το ζητιάνεμα. Ίσως δεν ήταν η ώρα. Δεν πειράζει, όλα καλά. Δεν με θέλουν πια. Αν πρέπει να το αποδώσω κάπου είναι ότι δεν είναι πια τα χρόνια της κωμωδίας. Είναι πιο πολύ τα χρόνια του καθημερινού. Δεν έχει ο κόσμος ανάγκη από τις κωμωδίες;», είπε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ξεσπά ξανά κατά του πατέρα της – «Μου έλεγε πως είμαι χοντρή, παρακαλούσα να καείς στην κόλαση»

Γρηγόρης Βαλτινός: Η πρώτη συνάντηση με τον πατέρα του στα 20 και η άγνωστη ιστορία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη (Videos)

Μέγκαν Μαρκλ: «Με έχουν πει παρανοϊκή, υστερική, τρελή» – Ο ρόλος του Χάρι στο «χειρότερο σημείο της»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 15:26