search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 07:15
MENU CLOSE

Τζόυς Ευείδη: «Κατά βάθος δεν ήθελα να έχω σύζυγο και παιδιά» – Ο λόγος που η φωνή της είναι τόσο βραχνή (Videos)

23.09.2022 21:01
tzois_new

Συνέντευξη παραχώρησε η Τζόυς Ευείδη και αναφέρθηκε στις απώλειες που έχει βιώσει, την κατάθλιψη, αλλά και τον λόγο που έχει βραχνή φωνή.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αρχικά, μίλησε για την τελευταία διετία που ήταν για εκείνη πολύ δύσκολη.

«Όταν δεν δουλεύω, δεν δίνω συνεντεύξεις, μου φαίνεται πολύ μαϊντανοκατάσταση, απείχα περίπου δύο χρόνια. Η τελευταία διετία ήταν καταθλιπτική, γιατί ξαφνικά γίνεσαι νοικοκυρά. Είμαι μια τρελή που έχω μέσα μου και δράμα πολύ και κωμωδία. Έχω όμως και πολλή κατάθλιψη, πέφτω εύκολα», είπε χαρακτηριστικά.

«Όταν δεν έχεις εναλλακτικές και πρέπει να δουλεύεις σε εκατό δουλειές και να είσαι ευχάριστος, δεν σου επιτρέπεται να πέσεις. Έχω κάνει και αποτυχιούλες και σίριαλ που έχει κοπεί στα 16 επεισόδια. Λεγόταν “Πόσο γλυκά με σκοτώνεις”. Ήσασταν πολύ λίγοι εσείς που το είδατε», συμπλήρωσε.
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο γρέζι της φωνής της και δήλωσε: «Καπνίζω, εξ’ ου και το γρέζι στη φωνή μου, αλλά αν κλείσω μιούζικαλ θα το κόψω και θα πάω να καθαρίσω τις φωνητικές μου χορδές με μία επέμβαση. Έχω χαλάρωση στις φωνητικές μου χορδές από κακή χρήση, γκάρισμα και το συνεχές κοπάνημα και την κούραση».

Τέλος, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να δημιουργήσει οικογένεια. «Νομίζω πως κατά βάθος δεν ήθελα σύζυγο και παιδιά, αν και μου πέρασε από το μυαλό. Είχα μείνει έγκυος και απέβαλα. Ένα διάστημα το συζητούσα για παιδί, αλλά ήρθαν ανάποδα τα πράγματα στη σχέση μου και απομακρύνθηκε το γεγονός. Δεν βρέθηκε ποτέ κάποιος άνθρωπος της εμπιστοσύνης μου για να γίνει ο πατέρας του παιδιού μου», είπε κλείνοντας.

Διαβάστε επίσης:

Τρύφωνας Σαμαράς: Στο νοσοκομείο ο γνωστός κομμωτής (video)

Γιάννης Μπέζος: «Δε θα έπαιρνα ποτέ στη δουλειά ηθοποιό που έχει κάνει πλαστικές» (Video)

Μουρίνιο: Συμμετείχε ως «ράπερ» σε video clip και γίνεται -ξανά- viral (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 07:13