search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 08:35
MENU CLOSE

Εκατομμυριούχος: Η παίκτρια που άφησε άφωνο τον Αρναούτογλου – «Κλέβεις καρδιές» (Video)

04.10.2022 10:43
grigoris-arnaoytogloy-new

Τις εντυπώσεις κατάφερε να κλέψει η Μαρία, μια από τις παίκτριες που δοκίμασε τις γνώσεις της στο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 «Εκατομμυριούχος».

Ο παρουσιαστής σχολίασε πόσο όμορφη είναι και πόσο ωραία γράφει στο γυαλί με την ίδια να τον ενημερώνει ότι διανύει ήδη την έκτη δεκαετία στη ζωή της, κάτι που -όπως τόνισε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου– δεν πρόδιδε με τίποτα η εμφάνισή της.

«Θέλω να σου πω ότι είσαι μια κούκλα, γράφεις πολύ ωραία στο γυαλί. Έχεις όλα τα εχέγγυα για να ξεκινήσεις τώρα. Όχι απλά δεν έχεις καμία σχέση με έκτη δεκαετία, αλλά κι αυτό που μου λες, πάλι μου φαίνεσαι πολύ μικρή. Στην έκτη δεκαετία το 2022 ο άνθρωπος είναι πολύ μικρός. Το εννοώ.

Μπράβο ρε Μαρία! Φτου, φτου μια κούκλα πραγματικά. Τους έχεις σαγηνεύσει… Με έχεις μπερδέψει και με έχεις τρελάνει με τα μάτια σου. Δώστε ένα χειροκρότημα». Όταν, μάλιστα, ο παρουσιαστής έλαβε ένα πολύ όμορφο κομπλιμέντο από την Μαρία, εκείνος ανταπόδωσε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τότε εσύ θα πας ισόβια, γιατί κλέβεις καρδιές».

Διαβάστε επίσης:

Διαφημιστική «άνοιξη» το Σεπτέμβριο στην τηλεόραση

Στην κορυφή της τηλεθέασης η «Γη της ελιάς», ακλόνητη

Υπερδιπλάσιο μερίδιο τηλεθέασης η ΕΡΤ3 λόγω ΑΕΚ – Το Mega επικράτησε το ΠΣΚ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 08:35