search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 23:01
MENU CLOSE

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ξεσπά ξανά κατά του πατέρα της – «Μου έλεγε πως είμαι χοντρή, παρακαλούσα να καείς στην κόλαση»

12.10.2022 10:12
britney-spears-new (3)

Ένα ακόμα ξέσπασμα κατά του πατέρα της στα social media έκανε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς η οποία -μεταξύ άλλων- τον κατηγορεί ότι την «αντιμετώπιζε σαν σκυλί».

«Γιατί εσύ και ολόκληρη η οικογένεια συμφωνήσατε να μου συμπεριφέρεστε σαν να είμαι σκύλος; Τι σε κάνει τόσο ξεχωριστό; Τι κάνει τις άλλες κόρες σου τόσο ξεχωριστές που μου που φέρθηκες σε εμένα λες και είμαι κάτι ακόμα χειρότερο από σκυλί;», γράφει σε ανάρτησή της στο Instagram, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι κάθε μέρα προσευχόταν στον Θεό να νιώσει ο πατέρας της έστω πέντε λεπτά μόνο από τον πόνο που της προκάλεσε. «Παρακαλούσα να καείς στην κόλαση» είπε. Μια φράση που έχει πει και κατά το παρελθόν.

Επιπλέον, επισημαίνει ότι ο πατέρας της την έκανε επίσης να αμφιβάλλει για την εμφάνισή της.

«Δεν ένιωθα τίποτα. Ήμουν λυπημένη, δεν είχα λόγο στην εμφάνισή μου ούτε στις φωτογραφίσεις. Έπρεπε μόνιμα να ακολουθώ οδηγίες. Θα το λέω μέχρι την ώρα που θα πεθάνω. Η οικογένειά μου μού κατέστρεψε τη ζωή.

Ο πατέρας μου μου έλεγε συνέχεια ότι είμαι χοντρή, οπότε ποτέ δεν ένιωσα όμορφη ή αρκετά καλή. Δεν στάθηκε ποτέ σαν πατέρας δίπλα μου, γιατί ήταν μονίμως μεθυσμένος. Ο λόγος που μιλάω συνεχώς για αυτό είναι γιατί ξέρω ότι προσπαθώ να παρουσιάσω τον εαυτό μου σαν όμορφο και τέλειο, όμως ξέρω πως είναι να νιώθεις άσχημος και φοβισμένος», τονίζει.

Τέλος, η τραγουδίστια αναφέρεται στον Τζέιμι Σπίαρς, κατηγορώντας τον πως έπαιξε τεράστιο ρόλο στην αυτοπεποίθησή της και το χτίσιμο της ψυχοσύνθεσής της, κάνοντάς την να νιώθει κάτι παραπάνω από άσχημη, όπως δηλώνει.

Διαβάστε επίσης:

Γρηγόρης Βαλτινός: Η πρώτη συνάντηση με τον πατέρα του στα 20 και η άγνωστη ιστορία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη (Videos)

Ελένη Καρακάση: Ο κόσμος με φωνάζει Ρίζω στο δρόμο και μου λέει ότι θα ήθελαν να συνεχιστούν οι Άγριες Μέλισσες

Λάκης Γαβαλάς: «Τα χώνει» σε GNTM και Χατζηπαντελή – Τι είπε για τη Μαίρη Βυτινάρος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 22:56