search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 06:16
MENU CLOSE

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ποζάρει γυμνή στο Instagram και διχάζει τους followers (Photos)

06.10.2022 11:41
britney-spears-new (2)

Δεν άφησε τίποτα στη φαντασία των θαυμαστών της η Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Έβγαλε το μπικίνι και φωτογραφήθηκε στην παραλία όπως την έφερε στον κόσμο η μαμά της, για να είναι σίγουρη πως θα την θαυμάσουν οι 42 εκατομμύρια ακόλουθοι που έχει στο Instagram.

Η 40χρονη Μπρίτνεϊ Σπίαρς έδειξε το καλλίγραμμο σώμα της ντυμένο μόνο με το χάδι του ήλιου κι φορώντας μόνο ένα μεγάλο κόκκινο καπέλο.

Η Σπίαρς χρησιμοποίησε τις παλάμες για να καλύψει το στήθος κι έβαλε μία καρδούλα emoji στο σημείο όπου επικεντρώνονται τα βλέμματα των θαυμαστών της, στο κάτω μέρος του σώματος.

Πριν από τη λήψη της πολυσυζητημένης φωτογραφίας, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς φωτογραφήθηκε κρατώντας μια πιατέλα με φρούτα, έτσι ώστε να καλύπτει το στήθος, σε συνδυασμό με την σωστή τοποθέτηση ενός καπέλου που κρατούσε στο χέρι.

Η πλειοψηφία των θαυμαστών της έστειλε στη Μπρίτνεϊ Σπίαρς ευχές, κάποιοι όμως εμφανίστηκαν σκεπτικοί για το γεγονός ότι δεν δίστασε να φωτογραφηθεί έτσι μπροστά σε άλλους που βρίσκονταν στην παραλία.

«Δεν είναι σε παραλία γυμνιστών. Κοιτάξτε αυτούς που είναι ντυμένοι, στο φόντο», σχολίασε ένας από τους θαυμαστές της.

«Φανταστείτε τι έπαθαν αυτοί οι άνθρωποι που βρέθηκαν στην παραλία και η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ήταν ξαφνικά δίπλα τους, να φωτογραφίζεται γυμνή», έγραψε ένας άλλος.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ανεβάζει τολμηρές φωτογραφίες. Τον περασμένο μήνα ποστάρισε αρκετές από τις διακοπές με τον σύζυγό της, Σαμ Ασγκάρι, με τον οποίον απολάμβανε τον ήλιο τοπ-λες, πάνω σε ένα γιοτ.

Η Σπίαρς δείχνει να έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση για το σώμα της, παρόλο που κάποιοι την κατηγορούν ότι ξεπερνά τα όρια.

Διαβάστε επίσης:

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Το ζεϊμπέκικο της ηθοποιού που έγινε viral στο διαδίκτυο! (Video)

Χίλαρι Σουάνκ: Ξάφνιασε ανακοινώνοντας την εγκυμοσύνη της – Περιμένει δίδυμα (Video)

Μπραντ Πιτ: Απαντά στις καταγγελίες της Τζολί – «Δηλητηριάζει τα παιδιά εναντίον μου»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 01:38