search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 07:52
MENU CLOSE

Γρηγόρης Βαλτινός: Η πρώτη συνάντηση με τον πατέρα του στα 20 και η άγνωστη ιστορία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη (Videos)

12.10.2022 08:55
valtinos-voygioyklaki-new

Για την έλλειψη του πατέρα του από τη ζωή του αλλά και την πρώτη τους συνάντηση στα 20 του χρόνια μίλησε ο Γρηγόρης Βαλτινός.

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή The 2night Show, ο ηθοποιός επισήμανε ότι δε νιώθει να του άφησε κάτι βαθύτερο αυτή η απουσία της πατρικής φιγούρας, ενώ τονίζει ότι κατάφερε να συγχωρέσει για ό,τι τον πόνεσε.

«Ήμουν περίπου 20 ετών. Είχαν χωρίσει οι δικοί μου από όταν ήμουν ενός έτους και τον είδα μετά από 20 χρόνια, τότε που γύρισε από την Αμερική. Υπήρχε πατριός. Δεν αντικαταστάθηκε, υπήρχε η έλλειψη. Πιθανόν να υπάρχει ακόμα, αν σκάψουμε βαθύτερα. Μεγαλώνοντας κι ωριμάζοντας, τα ξεπερνάς αυτά τα πράγματα. Είναι όμορφο που τα ξεπέρασες και συγχώρεσες κάποια πράγματα που σε πόνεσαν» εξομολογήθηκε ο Γρηγόρης Βαλτινός και πρόσθεσε:

«Βρεθήκαμε σε ουδέτερο έδαφος στην Ελλάδα. Συναντηθήκαμε στο σπίτι μιας θείας. Άνοιξα την πόρτα εγώ, κοιταχτήκαμε αρκετή ώρα. Νίκησα, πρώτος έκλαψε εκείνος. Τον συγχώρεσα αμέσως, πριν τον δω. Οι άνθρωποι τότε δεν ήταν τόσο ενημερώμενοι, μπορούσαν να χωρίσουν για ασήμαντα πράματα και να το κρατήσουν. Δεν υπήρχαν οι μηχανισμοί, η πληροφόρηση, η γνώση για να ξαναενωθούν ή να ξεπεράσουν κάποια προβλήματα. Εγώ αυτό το κατάλαβα κάποια στιγμή και τελείωσαν όλα μέσα μου. Βέβαια δεν ξέρω αν ένα αγόρι, όταν λείπει ο πατέρας του σχεδόν σε όλη του τη ζωή, τι αφήνει μέσα του. Εγώ προσπάθησα να μην μου αφήσει τίποτα κι όλα αυτά τα πράγματα που με πόνεσαν, να τα κρατήσω στο μυαλό μου και να πω ότι δεν θέλω να τα κάνω στους άλλους»

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν φίλη της φιλίας»

Ο Γρηγόρης Βαλτινός μίλησε και για τις ηθοποιούς με τις οποίες κατάφερε να έχει μια στενή φιλία, αποκαλύπτοντας ότι είχε καταφέρει να έρθει κοντά με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Όπως αποκάλυψε, η αείμνηστη εθνική σταρ σε μια δύσκολη περίοδο για τον ίδιο, τού στάθηκε και προσπαθούσε με κάθε τρόπο να τον κάνει να περάσει καλά.

Τέλος, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι η Κάτια Δανδουλάκη είναι για εκείνον μια φίλη αδελφική την οποία θα μπορούσε να καλέσε οποιαδήποτε ώρα αν τη χρειαζόταν.

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Καρακάση: Ο κόσμος με φωνάζει Ρίζω στο δρόμο και μου λέει ότι θα ήθελαν να συνεχιστούν οι Άγριες Μέλισσες

Λάκης Γαβαλάς: «Τα χώνει» σε GNTM και Χατζηπαντελή – Τι είπε για τη Μαίρη Βυτινάρος

GNTM 5: Σοκάρει η Έβελυν – «20 άτομα με χτυπούσαν και τραβούσαν βίντεο»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 07:52