search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 11:21
MENU CLOSE

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα έλαβε ο 33χρονος 

15.10.2022 12:44
33xronos

Προθεσμία να απολογηθεί, στις 10 το πρωί της Δευτέρας, ζήτησε και έλαβε ο 33χρονος που συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής και κατηγορείται πως βίασε την 12χρονη τουλάχιστον δύο φορές.

Ο 33χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα το πρωί του Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συλληφθείς -ο οποίος εργάζεται σε φαρμακαποθήκη– είπε στους αστυνομικούς πως κατάλαβε ότι το παιδί ήταν μικρότερο από 17 ετών, όταν το είδε από κοντά αλλά δεν έδωσε σημασία στην ηλικία.

Η ανακρίτρια που εξέδωσε ένταλμα σε βάρος του ζήτησε να προχωρήσουν και σε έρευνα στο σπίτι του και αν χρειαστεί σε οποιονδήποτε άλλο χώρο χρησιμοποιούσε και να κατασχεθούν όλα τα ηλεκτρονικά μέσα (υπολογιστές, κινητά, tablet) που χρησιμοποιούσε.

Την ίδια ώρα ταυτοποιήθηκαν άλλα δυο άτομα από τα 213 που συνομιλούσαν διαδικτυακά με τη 12χρονη από τον Κολωνό.

Αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ

Τα δύο πρόσωπα μετέβησαν αυτοβούλως στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της ασφάλειας και ανέφεραν ότι τους καλοκαιρινούς μήνες συνομιλούσαν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής με άτομο που πιθανότατα πρόκειται για το κοριτσάκι. Αφού κατασχέθηκαν τα κινητά τους τηλέφωνα και εξετάστηκαν ενόρκως στη συνέχεια αποχώρησαν.

Όπως εξακριβώθηκε από την έρευνα τα στοιχεία των δυο συγκεκριμένων ατόμων πράγματι αντιστοιχούν σε επαφές με τις οποίες συνομιλούσε η 12χρονη.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της 12χρονης είναι ραγδαίες, καθώς οι Αρχές έχουν ταυτοποιήσει κι άλλα άτομα, πέρα από αυτά που ήδη κατηγορούνται, από τα στοιχεία τους στο κινητό τηλέφωνο του παιδιού.

Το κορίτσι περιέγραψε στους αστυνομικούς ακόμη τέσσερις παιδοβιαστές, δίνοντας και τα μικρά τους ονόματα, εκτός από των Ηλία Μίχου και Ιωάννη Σοφιανίδη.

Διαβάστε επίσης:

Χάρης Ρώμας για 53χρονο παιδοβιαστή: «Τότε του έγραψα την ανάρτηση “Ηλία είσαι χρυσός άνθρωπος”» (Video)

Κρήτη: Ένας νεκρός και 2 αγνοούμενοι λόγω της πρωτοφανούς κακοκαιρίας (Photo & Video)

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: «Κανένα βήμα δεν έγινε άσκοπα» – Η νέα ανάρτηση της συζύγου του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 11:17