search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 19:33
MENU CLOSE

Ο Χάρι «καρφώνει» τον Ουίλιαμ στα νέα επεισόδια «Harry & Meghan» του Netflix

16.12.2022 11:17
meghan-markl-harry-new

Στο νέο υλικό των επεισοδίων της σειράς ντοκιμαντέρ «Harry & Meghan» που ανέβηκε στο Netflix με όσα υποστηρίζουν ότι συνέβησαν ανάμεσα σε εκείνους- τον Χάρι και τη Μέγκαν- και τα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας, τα πράγματα κάθε άλλο παρά παραμυθένια ήταν.

Ο Χάρι αναφέρει ότι ο αδελφός του του έβαλε τις φωνές– για την ακρίβεια, ούρλιαζε– όταν τού γνωστοποίησε την πρόθεση του να απομακρυνθούν από την βασιλική οικογένεια και λέγοντας ότι η αυλή του Ουίλιαμ κατασκεύαζε νέες ιστορίες σε βάρος της Μέγκαν, στην ουσία τον κατηγορεί ως υπεύθυνο.

Τα τρία τελευταία επεισόδια φέρνουν στο φως αθέατες λεπτομέρειες για το ρήγμα στις σχέσεις των δύο ζευγαριών, δηλαδή μεταξύ Χάρι- Μέγκαν και Ουίλιαμ- Κέιτ, και με τα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Μια ωραία ατμόσφαιρα στο παλάτι του Σάντριχαμ

«Ήταν τρομακτικό να έχω τον αδελφό μου να ουρλιάζει και να ωρύεται, τον πατέρα μου να λέει πράγματα που απλώς δεν ήταν αλήθεια και τη γιαγιά μου να κάθεται ατάραχη και να ανέχεται να συμβαίνουν όλα αυτά», υποστηρίζει ο Χάρι, ανακαλώντας στη μνήμη τη συνάντηση που είχε γίνει στο ανάκτορο του Σάντριχαμ, έπειτα από τη γνωστοποίηση των προθέσεων του ίδιου και της συζύγου του, Μέγκαν να απαρρίψουν τα βασιλικά καθήκοντά τους.

Ο Χάρι μάλιστα αρνείται κατηγορηματικά ότι «αιφνιδίασε» την εκλιπούσα βασίλισσα Ελισάβετ Β’. «Κάτι τέτοιο δεν θα συνέβαινε ποτέ. Την σεβόμουν τόσο πολύ», δηλώνει στην κάμερα.

Η βασίλισσα πήρε αποστάσεις και από τον εγγονό της και από τη σύζυγο του, ισχυρίζεται ο Χάρι, καθώς τους κάλεσε να περάσουν τη νύχτα στο παλάτι όταν κυκλοφόρησε η είδηση ότι είχαν αποφασίσει να παραιτηθούν των τίτλων τους και να μετακομίσουν στη βόρειο Αμερική για να γλιτώσουν από την συνεχιζόμενη επίθεση των ΜΜΕ.

«Πόρτα» από την βασίλισσα

«Έρχεται εκείνο το επείγον μήνυμα τότε, στον Έιτς (σ.σ.. από το αγγλικό H του ονόματος Harry) που του έλεγε: «Δεν επιτρέπεται να δείτε την Αυτού Μεγαλειότητά της… είναι απασχολημένα, έχει σχέδια όλη την εβδομάδα», λέει στην κάμερα η Μέγκαν.

Ο Χάρι τηλεφώνησε στην γιαγιά του. «Εκείνη είπε «Ναι, δεν ήξερα ότι είχα πρόγραμμα όλη την εβδομάδα που θα με κρατά απασχολημένη». Δηλαδή… Ουάου», ήταν η αντίδραση της Μέγκαν.

Αν το πρώτο ειδυλλιακών αποχρώσεων μέρος της σειράς ντοκιμαντερ για το πως γνωρίστηκαν και τα φτιαξαν Χάρι και Μέγκαν και πόσο απρόσμενα φανταστικά ήταν που γνωρίστηκαν, παράλληλα με τις πρώτες νύξεις για τα κανιβαλικά ΜΜΕ, στη δεύτερη τριάδα επεισοδίων σε πολλά από όσα λέγονται ίσως ο μόνος που πρέπει να απαντήσει είναι ο Ουίλιαμ, πρίγκιπας της Ουαλίας και διάδοχος του θρόνου.

Ο Χάρι εξηγεί ότι το γραφείο του αδελφού του προσέφερε ιστορίες για τους Σάσεξ στον βρετανικό Τύπο προκειμένου να στρέψει την προσοχή από την αρνητική δημοσιότητα που είχαν οι Κέμπριτζ- ο Ουίλιαμ και η Κέιτ, δηλαδή. «Γίνονταν «διαρροές» αλλά και κατασκευασμένες ιστορίες», λέει ο Χάρι και συμπληρώνει με νόημα: «Αν η ομάδα συμβούλων επικοινωνίας μπορεί να αφαιρέσει μια αρνητική ιστορία για τα αφεντικά της, θα την ανταλλάξει και θα δώσει κάτι για το αφεντικό κάποιου άλλου».

Τα αδέλφια υποστηρίζεται ότι είχαν συμφωνήσει ότι ποτέ δεν θα επέτρεπαν να γίνει ένα τέτοιο «βρώμικο παιχνίδι» μεταξύ των επικοινωνιολόγων τους. Αλλά ο Χάρι ισχυρίζεται ότι η πλευρά του Ουίλιαμ, σύντομα αθέτησε την υπόσχεση. «Το να βλέπω το γραφείο επικοινωνίας του αδελφού μου να αντιγράφει ακριβώς το ίδιο πράγμα που υποσχεθήκαμε μεταξύ μας, ότι δεν θα κάναμε πότε, ήταν σπαρακτικό». Δεν αναφέρεται πάντως τί είδους ιστορίες για τους Κέμπριτζ θα προσπαθούσε να εξαφανίσει η επικοινωνιακή ομάδα του Ουίλιαμ.

Διαβάστε επίσης:

ΣΚΑΪ: Ανασχηματισμός για την εκπομπή «Γειά σου»

Maestro: Καθήλωσε η σειρά στο φινάλε της – Αποθεώθηκε η Χάρις Αλεξίου

Η τηλεθέαση του μουντιαλικού «πειρασμού»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 19:32