search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:49
MENU CLOSE

Netflix: Ρεκόρ τηλεθέασης για τα πρώτα ντοκιμαντέρ του Χάρι και της Μέγκαν (Photos/Video)

14.12.2022 18:57
harry meghan netflix

Έσπασε κάθε ρεκόρ η τηλεθέαση του πρώτου πακέτου από τη σειρά ντοκιμαντέρ του Χάρι και της Μέγκαν, που αναφέρονται μεταξύ άλλων στις σχέσεις τους με το παλάτι, που προβάλλεται από το Netflix και οι υπεύθυνοι της παραγωγής έχουν κάθε λόγο να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση.

Λίγο πριν από τον προγραμματισμό του δεύτερου πακέτου, που αποτελείται από άλλα τρία επεισόδια, ανακοινώθηκε ότι τα αρχικά επεισόδια έκαναν 81,55 εκατομμύρια ώρες τηλεθέασης, ξεπερνώντας κάθε άλλο ντοκιμαντέρ που έχει προβληθεί από την πλατφόρμα.

Τα πρώτα τρία επεισόδια της σειράς του Χάρι και της Μέγκαν βγήκαν στον αέρα την περασμένη Πέμπτη και μέσα σε μία εβδομάδα έκαναν «τις υψηλότερες ώρες τηλεθέασης από οποιοδήποτε άλλο ντοκιμαντέρ στην εβδομάδα της πρεμιέρας», όπως ανακοίνωσε το Netflix.

Περισσότερα από 28 εκατομμύρια νοικοκυριά αφιέρωσαν χρόνο για να δουν τουλάχιστον ένα μέρος της πρώτης σειράς των τριών επεισοδίων και είναι η δεύτερη αγγλόφωνη σειρά του Netflix διεθνώς, στο διάστημα 5-11 Δεκεμβρίου, πίσω από το Wednesday του Τιμ Μπάρτον. Το ντοκιμαντέρ του Χάρι και της Μέγκαν ήταν στην κορυφή των αγγλόφωνων σειρών στη Βρετανία στο ίδιο διάστημα και στη δεύτερη θέση στη Αυστραλία και στις ΗΠΑ. Μπήκε μάλιστα στην κορυφαία δεκάδα του Netflix σε 85 χώρες.

Στα πρώτα τρία επεισόδια ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ έκαναν μια σειρά από αποκαλύψεις, με την Μέγκαν να περιγράφει την πρώτη απειλή που δέχτηκε κατά της ζωής της και τον Χάρι να αναφέρεται στη σχέση του ζευγαριού.

Ο Χάρι και η Μέγκαν εξασφάλισαν ένα τεράστιο συμβόλαιο με το Netflix ύψους 100-150 εκατομμυρίων δολαρίων για να παραδώσουν σειρές, ντοκιμαντέρ και παιδικά προγράμματα στην εταιρία τα προσεχή χρόνια.

Το ζευγάρι δέχτηκε επικρίσεις για το γεγονός ότι δέχτηκε να δώσει στη δημοσιότητα προσωπικά βίντεο-κλιπ και φωτογραφίες για τις ανάγκες της σειράς ντοκιμαντέρ, αλλά ο εκπρόσωπός τους απάντησε ότι η ιδιωτικότητα δεν ήταν ο βασικός λόγος για την απόφασή τους να εγκαταλείψουν τα βασιλικά καθήκοντα και να φύγουν από τη Βρετανία.

Διαβάστε επίσης:

Καλομοίρα: Το βίντεο από το σόου της στα MadWalk 2022

Σπίτι με το MEGA: Η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται τον Μιχάλη Ρακιντζή

Σερ: «Η γυναίκα που ήταν η δυνατή μου μητέρα, δεν ήταν πια μαζί μας»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:48