search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 12:45
MENU CLOSE

Σερ: «Η γυναίκα που ήταν η δυνατή μου μητέρα, δεν ήταν πια μαζί μας»

14.12.2022 14:17
CHER-new (2)

Μια συγκινητική ανάρτηση για τη μητέρα της που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή έκανε η Σερ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Η Τζόρτζια Χολτ άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 96 ετών. Η αιτία θανάτου δεν έχει γίνει γνωστή, μέχρι στιγμής, ωστόσο, η Σερ είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι η μητέρα της νοσηλευόταν με πνευμονία τον Σεπτέμβριο και ότι ήταν άρρωστη «κατά καιρούς».

Στη νέα της δημοσίευση στo Twitter, η Σερ αποκάλυψε πως πριν τον χαμό της, η μητέρα της ήταν πάλι άρρωστη, ενώ τόνισε πως οι τελευταίες ημέρες ήταν βασανιστικές για την ίδια.

«Η αλήθεια είναι πως ήταν πολύ άρρωστη. Συνήλθε και μετά, η υγεία της επιβαρύνθηκε. Πονούσε τόσο πολύ. Τελικά, “έφυγε”, ενώ ήμασταν καθ’οδόν για το νοσοκομείο. Τελικά, φτάσαμε στο νοσοκομείο, αλλά η γυναίκα που ήταν η δυνατή μου μητέρα, δεν ήταν πια μαζί μας», έγραψε η τραγουδίστρια.

Η Χολτ γεννήθηκε στο Αρκάνσας το 1926. Ξεκίνησε την καριέρα της τη δεκαετία του 1950 με μικρούς ρόλους στις ταινίες “A Life of Her Own”, “Watch the Birdie”, “Grounds for Marriage”. Στη συνέχεια εργάστηκε στην τηλεόραση, κάνοντας εμφανίσεις στις σειρές “The Adventures of Ozzie & Harriet”, “I Love Lucy”. Τα τελευταία χρόνια είχε εμφανιστεί στο Drag Race του RuPaul το 2014 μαζί με τον εγγονό της Chaz Bono.

Διαβάστε επίσης:

Νίκολας Κέιτζ: «Πίστευα ότι ήμουν εξωγήινος – Σοκαρίστηκα όταν ανακάλυψα ότι είχα φυσιολογικά όργανα και σκελετό»

Μίρκα Παπακωνσταντίνου για Κιμούλη: «Καλά έκανε και επέστρεψε – Ο τελικός κριτής είναι πάντα ο κόσμος» (Video)

Ελ Μακφέρσον: Ποζάρει με μπικίνι στα 58 της και αποκαλύπτει τα «μυστικά» της ομορφιάς της (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 12:45