search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 13:35
MENU CLOSE

Ελ Μακφέρσον: Ποζάρει με μπικίνι στα 58 της και αποκαλύπτει τα «μυστικά» της ομορφιάς της (Photos)

14.12.2022 10:52
el-makferson-new

Τη δεκαετία του ’90  ήταν γνωστή ως «The Body». Σήμερα, στα 58 της χρόνια, εξακολουθεί να διατηρεί αψεγάδιαστη τη σιλουέτα της με ιδανικές αναλογίες.

Ο λόγος για την Ελ Μακφέρσον η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, φροντίζοντας με πολλές φωτογραφίες και βίντεο στα προφίλ της να αναδεικνύει το καλλίγραμμο σώμα της.

Σε ένα πρόσφατο στιγμιότυπο που μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram, Το σούπερ μόντελ από την Αυστραλία φόρεσε ένα μαύρο μπικίνι, το οποίο συνδύασε με ένα γκρι κοντό πουλόβερ.

Η Μακφέρσον έχει αποκαλύψει, μάλιστα, μέσα από το blog της τα «μυστικά» της ομορφιάς της, επισημαίνοντας ότι φροντίζει το δέρμα και το σώμα της πίνοντας χυμούς έως και τέσσερις φορές την ημέρα, ενώ καταναλώνει συχνά λαχανικά. Επιπλέον, είπε ότι κάνει ξηρό βούρτσισμα στο σώμα της τρεις φορές την εβδομάδα «για να τονώσει την κυκλοφορία του αίματος, να καθαρίσει τις τοξίνες και να κάνει απολέπιση στο σώμα της για να έχει ένα λείο και απαλό δέρμα».

«Στο σπίτι, πιστεύω ότι το καλύτερο πρόσωπο είναι αυτό που βάζεις μέσα στο σώμα σου», τόνισε, ενώ μιλώντας στο Harper’s Bazaar Australia τον Ιανουάριο του 2019, η Ελ είχε δηλώσει ότι προσπαθεί να κάνει γυμναστική κάθε μέρα στις 6.30 το πρωί.

«Είτε θα κάνω γιόγκα είτε θα ανέβω στο ποδήλατό μου και θα πάω στην παραλία για κολύμπι. Αν είμαι στο δρόμο, θα πάρω τα αθλητικά μου παπούτσια και θα πάω για τρέξιμο ή για περπάτημα – μου αρέσει να εξερευνώ κάθε νέο περιβάλλον και να βγαίνω έξω», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Σολωμού: Απαντά για το σκηνικό με τον ρεπόρτερ – «Είχα θυμώσει πολύ» (Videos)

Madwalk 2022: Οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί (Videos)

Νίκος Μουτσινάς σε Λιάγκα: «Βρε Γιώργο τα λεφτά δεν τα αγοράζουν όλα» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 13:28