search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 17:30
MENU CLOSE

ΣΚΑΪ: Ανασχηματισμός για την εκπομπή «Γειά σου»

16.12.2022 09:11
bakodimou new

Δεν είναι εύκολη – και πιθανόν απλή – υπόθεση να πει «αντίο» στην εκπομπή «Γειά σου», ο Σκάι, όμως θέλει να αξιοποιήσει δημιουργικά την περίοδο των εορτών και να ανταποκριθεί στην πρόκληση του προγράμματος.

Η εκπομπή του Σαββατοκύριακου με τη Μαρία Μπακοδήμου– που δεν «τραβάει» με τα μέχρι τώρα εμπνευσμένα- θα… ανασχηματιστεί.

Οι πρώτες ενέργειες έχουν ήδη γίνει με την εκπομπή στον αέρα, κι αυτές εύληπτες. Στο πανελ της Μπακοδήμου έχουν φιλοξενηθεί διαδοχικά και δοκιμαστικά οι Νανά Παλαιτσάκη, Μίλτος Μακρίδης, Δημήτρης Σταρόβας ώστε να πνεύσει αέρας ανανέωσης με αυτές τις φρέσκες προτάσεις, όπως λέγεται.

Επίσης μεθοδεύεται αλλαγή ώρας. Η εκπομπή μεταδίδεται μέχρι τώρα μεταξύ μεσημεριανού φαγητού και χώνεψης.

Από του χρόνου θα βγαίνει η εκπομπή στις 12.00 και για το επόμενο δίωρο.

Η εκπομπή στο μεταξύ θα αλλάξει φιλοσοφία και από ειδησεογραφική θα γίνει ψυχαγωγική, αναφέρουν κύκλοι περί τον σταθμό, καλύπτοντας τον τηλεοπτικό χρόνο της κατά βάση με αναμετάδοση υλικού από τα ριάλιτι προγράμματα του Σκαι «My style rocks» και «Survivor all star» αλλά και με ανασκόπηση μεταξύ άλλων, μέσω αποσπασμάτων, δρώμενων και δηλώσεων παρουσιαστριών – πανελιστών εκπομπών άλλων καναλιών αλλά και άλλο ενδιαφέρον υλικό.

Οι ίδιοι τηλεοπτικοί κύκλοι εκτιμούν πως καλά θα πάει το νέο μοντέλο.

Διαβάστε επίσης

Η τηλεθέαση του μουντιαλικού «πειρασμού»

Μουντιαλική τηλεθέαση για τον ΑΝΤ1 – Σταθερότητα στον ανταγωνισμό

Ειδησεογραφική ιστοσελίδα σημείωσε 10 εκατ. δολάρια κέρδη σε ένα χρόνο από την έναρξη της!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 17:30