search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 07:18
MENU CLOSE

Η τηλεθέαση του μουντιαλικού «πειρασμού»

15.12.2022 19:02
tv control new

Είναι σταθμισμένο ότι οι σειρές «Η γη της ελιάς» και «Σασμός» έχουν τους φανατικούς τους. Οι οποίοι, ο κόσμος να χαλάει, δεν αλλάζουν και έχουν «κλειδώσει» σε Mega και Alpha.

Όμως καθώς το Μουντιάλ πλησιάζει στο αποκορύφωμα του το δέλεαρ των ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων είναι ισχυρό.

Ο «πειρασμός» εν τέλει στον οποίον ενέδωσαν κάποιοι από τους τηλεθεατές το βράδυ της Τετάρτης, αποτυπώθηκε στις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen.

Αναμενόμενο ήταν ο δεύτερος ημιτελικός του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου να συγκεντρώσει τα περισσότερα βλέμματα.

Οι σειρές μυθοπλασίας «Η γη της ελιάς» και «Σασμός» με «απόσταση» τηλεθέασης, τερμάτισαν στην δεύτερη και τρίτη θέση αντιστοίχως με δυναμική σχεδόν ίδια και συγκριτικά με τις αποδόσεις που είχαν σε άλλες στιγμές ήταν αισθητά μειωμένες. Κάποιοι κατά πάσα πιθανότητα έκαναν «απιστία» στις σειρές μυθοπλασίας του Mega και του Alpha για το ματς στον ΑΝΤ1.

Το «Μαύρο ρόδο» κρατήθηκε στην πέμπτη βαθμίδα του ημερήσιου τηλεβαρόμετρο και αναλογη σταθερότητα και συσπείρωση παρατηρήθηκε στη σειρά «Ο παράδεισος των κυριών».

Το μεσημεριανό δελτίο του Σκάι επέστεψε στις δημοφιλέστερα προγράμματα όπως επίσης και το ειδησεογραφικό «Live news» του Mega.

Διαβάστε επίσης:

Καθημερινή για Μηταράκη: «Δεν μπορεί να έρθει στο υπουργικό, κάνει τον Χριστό στη φάτνη» (Video)

Μουντιαλική τηλεθέαση για τον ΑΝΤ1 – Σταθερότητα στον ανταγωνισμό

Ειδησεογραφική ιστοσελίδα σημείωσε 10 εκατ. δολάρια κέρδη σε ένα χρόνο από την έναρξη της!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 07:17