search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 15:51
MENU CLOSE

Οι σειρές με «μασίφ» τηλεθέαση

13.12.2022 19:41
tiletheasi15322_new

Έπειτα από τη «νηστεία» του ΠΣΚ ο «Σασμός» κατάφερε τη Δευτέρα να έχει τηλεθέαση σχεδόν ίδια και απαράλλαχτη με εκείνη που είχε πετύχει την περασμένη Πέμπτη. Το ίδιο παρατηρείται και με τη σειρά «Η γη της ελιάς». Μπετοναρισμένο κοινό σε μεγάλο βαθμό.


Οι μικροδιαφοροποιήσεις υποδηλώνουν τους «αναποφάσιστους», εκείνους που προσπαθούν να παρακολουθούν παράλληλα την εξέλιξη των ιστοριών και βλέπουν μια το επεισόδιο της μιας σειράς και μια της άλλης.

Στις πέντε πρώτες θέσεις υπερτερούν οι προτάσεις μυθοπλασίας του Alpha με τα δυνατά χαρτιά του Mega στις θέσεις 2 και 3 των τηλεπροτιμήσεων της ημέρας, σύμφωνα με τη Nielsen.

Έπονται δύο τηλεπαιχνίδια, τρία δελτία ειδήσεων και «κλείσαμε». Που σημαίνει ότι αν και γίνεται «μακελειό»- με την καλή έννοια- για διάκριση στη δεκάδα κάτι η πολυδιάσπαση κάτι η ακαταμάχητη «συνήθεια τηλεθέασης», δύσκολα φαίνεται να μπορεί να πλασαριστεί άλλο πρόγραμμα.

Διαβάστε επίσης:

Η ΕΡΤ «αποχαιρετά» τον Γιάννη Διακογιάννη με δύο εκπομπές

Σασμός – Spoiler: Ο Αστέρης συναντά την Αργυρώ για να της αποκαλύψει ότι αυτός είναι ο δότης (Video)

Μαύρο Ρόδο: Η υγεία της Αυξεντίας επιδεινώνεται – Αποκαλύπτει στην Ηγουμένη το μυστικό της Παλιόβρυσης (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 15:48