search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 09:03
MENU CLOSE

Η ΕΡΤ «αποχαιρετά» τον Γιάννη Διακογιάννη με δύο εκπομπές

13.12.2022 16:31
diakogiannis_pele_new

Στη μνήμη του Γιάννη Διακογιάννη, η φωνή του οποίου αστραπιαία παραπέμπει στην εμβληματική «Αθλητική Κυριακή» της ΕΡΤ, η κρατική τηλεόραση διαφοροποιεί το πρόγραμμα της ΕΡΤ2.

Σήμερα (13/12) στις 21:00 θα προβάλει σε επανάληψη την εκπομπή «Πάντα να ανταμώνουμε» στην οποία η κόρη του, η αξέχαστη Ρίκα Βαγιάνη και ο Θανάσης Αλευράς τον υποδέχθηκαν και τον φιλοξένησαν στο πλατώ της εκπομπής.

Σε εκείνη την εκπομπή μαζί του συζητούν, σχολιάζουν, θυμούνται οι βετεράνοι Μίμης Δομάζος, Αντώνης Αντωνιάδης, Αριστείδης Καμάρας, Νίκος Σαργκάνης και η παγκόσμια πρωταθλήτρια Άννα Βερούλη.

Την Τετάρτη (14/12) στις 20:00 θα προβληθεί το -αφιερωμένο στον Γιάννη Διακογιάννη– επεισόδιο της εκπομπής «Έλληνες». Η Σοφία Τσιλιγιάννη τον είχε συναντήσει στο Ολυμπιακό Στάδιο λίγο καιρό μετά την απόφασή του να αποσυρθεί από τα τηλεοπτικά πράγματα. Ο άνθρωπος που έγινε τραγούδι, ο άνθρωπος, του οποίου η φωνή ταυτίστηκε με τους ποδοσφαιρικούς αγώνες, μοιράζεται με στους τηλεθεατές διάφορα περιστατικά εν ώρα εργασίας, που έχει ξεχωρίσει στο μυαλό του. Συζητούν για τη ζωή και την πορεία της καριέρας του, για τις εκπομπές τις οποίες έχει παρουσιάσει, για σημαντικές στιγμές που υπήρξαν στην επαγγελματική του σταδιοδρομία, για την έκδηλη προτίμησή του στις ζωντανές αθλητικές μεταδόσεις.

Τα επαγγελματικά του επιτεύγματα υμνούν και μιλούν με θαυμασμό για τη δουλειά του και εκτίμηση προς το χαρακτήρα του αρκετοί άνθρωποι, σημαντικοί κι εκείνοι στον τομέα τους, όπως ο δημοσιογράφος Λέων Καραπαναγιώτης– υπήρξε διευθυντής της εφημερίδας «Τα Νεα»-, ο Λουκιανός Κηλαηδόνης, ο Τάκης Οικονομόπουλος, ο Λάκης Νικολάου, η Βάσω Παπανδρέου, ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, η Ρίκα Βαγιάννη. Επίσης, μιλά για εκείνον και η σύζυγός του, Βαρβάρα.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός – Spoiler: Ο Αστέρης συναντά την Αργυρώ για να της αποκαλύψει ότι αυτός είναι ο δότης (Video)

Τηλεθέαση: Mega και Alpha μοιράστηκαν το 32% της πίτας – Κινητικότητα σε Star, ΕΡΤ1, Open (Πίνακες)

Μαύρο Ρόδο: Η υγεία της Αυξεντίας επιδεινώνεται – Αποκαλύπτει στην Ηγουμένη το μυστικό της Παλιόβρυσης (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 07:12