ΣΑΒΒΑΤΟ 25.05.2024 03:56
MENU CLOSE

Ελένη Ράντου: «Τώρα αποκαθιστώ μέσα μου τη σχέση μου με τη μητέρα μου» (Video)

24.12.2022 20:03

«Τώρα αποκαθιστώ τη σχέση μου με τη μητέρα μου, χρειάστηκε ένας πολύ μεγάλος κύκλος» εκμυστηρεύτηκε η Ελένη Ράντου μιλώντας για τη σχέση με τη μητέρα της, στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται».

Η Ελένη Ράντου πρόσθεσε: «Μου ήταν πολύ οικείο το συναίσθημα, οπότε πιάστηκα από αυτό και μετά τα γεγονότα μπορούσα να τα πειράξω. Αλλά ήθελα να κρατήσω το συναίσθημα του να γνωρίζεις τον κόσμο χωρίς να νιώθεις ότι έχεις πάρα πολύ υποστήριξη.

Να μεγαλώνεις και να κουβαλάς αγωνίες. Αγωνίες που φαίνεται ότι είναι πολύ αναγνωρίσιμες γιατί νιώθω ότι αυτό γίνεται πάρτι όλων των θεατών και κάθε βράδυ η ταύτιση είναι αδιανόητη. Και σε κάνει να νιώθεις ότι εν είναι μια προσωπική αφήγηση, είναι κάτι που το έχουμε νιώσει όλοι».

Η Ναταλία Γερμανού τη ρώτησε στη συνέχεια: «Αυτή την απόρριψη που εσύ βίωσες από τη «δημιουργό» σου την αποκατάστησες ποτέ;» και η Ελένη Ράντου απάντησε: «Τώρα την αποκαθιστώ. Χρειάστηκε να γίνει ένας πολύ μεγάλος κύκλος και ίσως χρειάστηκε και η πανδημία. Δούλευα πολύ μέσα μου αυτή την ένωση… Υπάρχει συμφιλίωση με πολλά πράγματα. Γι’ αυτό ετοιμάζεσαι, για τη συμφιλίωση».

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντίνος Αργυρός: Παίζει μπάσκετ στο καμαρίνι του (Video)

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Στο Σπίτι του Ηθοποιού λόγω σοβαρών οικονομικών προβλημάτων ο «Τίμος Δράκος» της Λάμψης

Τέρης Χρυσός: Βαρύ πένθος για τον τραγουδιστή – Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός του

ΣΑΒΒΑΤΟ 25.05.2024 03:43
Exit mobile version