search
ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 23:49
MENU CLOSE

Eddie Murphy: Επιστρέφει στο νέο sequel του «Beverly Hills Cop» (photos/videos)

24.05.2024 13:01
axelf_netflix_2405_1460-820_new
credit: Netflix

Το Netflix «αποκάλυψε» το επίσημο τρέιλερ της ταινίας «Beverly Hills Cop: Axel F», την τέταρτη συνέχεια του franchise και την πρώτη μετά από 30 χρόνια.

Ο Έντι Μέρφι (Eddie Murphy) επαναλαμβάνει τον εμβληματικό του ρόλο ως ο ντετέκτιβ του Ντιτρόιτ Άξελ Φόλι (Axel Foley), ο οποίος επιστρέφει για νέες καταδιώξεις στο Μπέβερλι Χιλς.

Μαζί του πρωταγωνιστούν ξανά οι Τζατζ Ράινχολντ (Judge Reinhold), Τζον Άστον (John Ashton), Πολ Ράιζερ (Paul Reiser) και Μπρόνσον Πίντσοτ (Bronson Pinchot) ενώ τα νέα πρόσωπα που εντάχθηκαν στο καστ είναι οι Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ (Joseph Gordon-Levitt), Τέιλουρ Πέιτζ (Taylour Paige) και Κέβιν Μπέικον (Kevin Bacon).

Σε σκηνοθεσία Μαρκ Μόλοϊ (Mark Molloy) και σενάριο των Γουίλ Μπιλ (Will Beall), Τομ Γκόρμικαν (Tom Gormican) και Κέβιν Έτεν (Kevin Etten) το «Beverly Hills Cop: Axel F» έρχεται στη μικρή οθόνη σχεδόν 30 χρόνια μετά την κυκλοφορία του τρίτου σίκουελ.

Η αρχική ταινία κυκλοφόρησε το 1984 κερδίζοντας μια υποψηφιότητα για Όσκαρ πρωτότυπου σεναρίου και 234 εκατομμύρια δολάρια στα ταμεία. Τρία χρόνια αργότερα έκανε πρεμιέρα το πρώτο σίκουελ.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη «ο ντετέκτιβ Άξελ Φόλι αναλαμβάνει ξανά δράση στο Μπέβερλι Χιλς. Μετά την απειλή της ζωής της κόρης του, εκείνη (Πέιτζ) και ο Φόλι ενώνουν τις δυνάμεις τους με έναν νέο συνεργάτη (Γκόρντον-Λέβιτ), καθώς και με τους παλιούς φίλους Μπίλι Ρόουζγουντ (Ράινχολντ) και Τζον Τάγκαρτ (Άστον) και κάνουν τα πάντα για να αποκαλύψουν τη συνωμοσία».

Την παραγωγή υπογράφουν ο Τζέρι Μπρουκχάιμερ (Jerry Bruckheimer), ο Μέρφι και η Mελίσα Ριντ (Melissa Reid) μεταξύ άλλων.

Το «Beverly Hills Cop: Axel F» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Νetflix από τις 3 Ιουλίου.

Photos credits: Netflix

Διαβάστε επίσης:

Τζάστιν – Χέιλι Μπίμπερ: Οι νέες φωτογραφίες τους ξεπέρασαν τα 4 εκατομμύρια likes! (Photos)

Βανδή: «Λύγισε» για την απώλεια του πατέρα της – «Δύσκολο να συνηθίσεις ότι δεν θα ακούσεις ξανά τη φωνή του» (Video)

Σερ: Φιλιέται μπροστά στις κάμερες με τον κατά 40 χρόνια νεότερο σύντροφό της και δίνει τέλος στις φήμες χωρισμού (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 23:47