search
ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 20:52
MENU CLOSE

Βανδή: «Λύγισε» για την απώλεια του πατέρα της – «Δύσκολο να συνηθίσεις ότι δεν θα ακούσεις ξανά τη φωνή του» (Video)

24.05.2024 09:57
vandi-new

Στον θάνατο του πατέρα της αναφέρθηκε η Δέσποινα Βανδή, εξηγώντας τον λόγο για τον οποίο συγκινείται κάθε φορά που ακούει το κομμάτι «Μέχρι Μάη μήνα».

Καλεσμένη σε εκδήλωση γνωστού ραδιοφωνικού σταθμού, εξήγησε τη σύνδεση του κομματιού με τον μπαμπά της που έφυγε από τη ζωή.

«Το κουπλέ αισθανόμουν 100% ότι αφορά εμένα και το ρεφρέν -γι’ αυτό και με έπαιρνε πάντα πολύ- ότι αφορά τη μάνα μου. Όταν χάσαμε τον πατέρα μου και ήταν δύσκολη η απώλεια αυτή, είναι πολύ δύσκολο να συνηθίσεις ότι δεν θα ξανακούσεις τη φωνή κάποιου, δεν θα τον ξαναδείς, δεν θα ξανακάνεις Χριστούγεννα μαζί του, ούτε καλοκαίρι, ούτε καβγά, δεν θα ξαναμοιραστείς το ίδιο πιάτο, ούτε γκρίνιες ούτε τίποτα», είπε και πρόσθεσε:

«Αυτό με έπιανε πάρα πολύ. Με αυτό το τραγούδι είναι σαν να μπαίνω μέσα στη δική της ψυχοσύνθεση, της μητέρας μου και το λέω. Γι’ αυτό με συγκινεί στο ρεφρέν».

Διαβάστε επίσης:

Σερ: Φιλιέται μπροστά στις κάμερες με τον κατά 40 χρόνια νεότερο σύντροφό της και δίνει τέλος στις φήμες χωρισμού (Video)

Συγκλονίζει ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης – Περιγράφει τη στιγμή που υπέστη έμφραγμα και δυο ανακοπές (Video)

Σελίν Ντιόν: Συγκινεί το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για τη ζωή της – «Μου λείπει πολύ ο κόσμος» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 20:49