search
ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 22:19
MENU CLOSE

Τζάστιν – Χέιλι Μπίμπερ: Οι νέες φωτογραφίες τους ξεπέρασαν τα 4 εκατομμύρια likes! (Photos)

24.05.2024 12:44
mpimper-fili-new

Η μέλλουσα μαμά Χέιλι Μπίμπερ πόζαρε μαζί με το σύζυγό της Τζάστιν Μπίμπερ για μια σειρά τρυφερών φωτογραφιών, τις οποίες στη συνέχεια κοινοποίησε ο Καναδός σταρ σε ανάρτησή του στο Instagram. Μέχρι στιγμής, έχουν ξεπεράσει τα 4 εκατομμύρια likes.

Το διάσημο ζευγάρι φωτογραφήθηκε ντυμένο casual με το μοντέλο να αποκαλύπτει την φουσκωμένη κοιλίτσα της, ενώ σε ένα από τα στιγμιότυπα μοιράζονται ένα φιλί.

Η Χέιλι αναδημοσίευσε την ανάρτηση στο προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram και τη συνόδευσε με την λεζάντα «Μαμά και Μπαμπάς».

Να σημειωθεί ότι στις 9 Μαΐου αποκάλυψαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι πρόκειται να γίνουν γονείς αφού ανανέωσαν τους γαμήλιους όρκους τους αιφνιδιάζοντας τους διαδικτυακούς φίλους τους.

Μετά την ανακοίνωση μια πηγή είπε στο People πως «έχουν ένα όνομα που πιστεύουν ότι είναι τέλειο» για το μωρό και «ανυπομονούν για τον ερχομό του».

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε στις 7 Ιουλίου 2018 και παντρεύτηκε κρυφά τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς στο δημαρχείο της Νέας Υόρκης.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Μαζωνάκης: Πώς απαντά η αδερφή του στα ασφαλιστικά μέτρα – Συνεχίζεται η αντιδικία (Video)

Βανδή: «Λύγισε» για την απώλεια του πατέρα της – «Δύσκολο να συνηθίσεις ότι δεν θα ακούσεις ξανά τη φωνή του» (Video)

Σερ: Φιλιέται μπροστά στις κάμερες με τον κατά 40 χρόνια νεότερο σύντροφό της και δίνει τέλος στις φήμες χωρισμού (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 22:17