search
ΣΑΒΒΑΤΟ 15.06.2024 20:49
MENU CLOSE

Τιτίκα Στασινοπούλου: «Ξεπέρασα έναν καρκίνο – Μου αφαίρεσαν κάτι περιττό, είμαι με ένα στήθος λιγότερο»

22.05.2024 19:14
titika-new

Η Τιτίκα Στασινοπούλου μίλησε για τη μάχη της με τον καρκίνο, ενώ αναφέρθηκε και στον Πέτρο Φιλιππίδη και τη δικαστική του περιπέτεια.

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη και την ενδεχόμενη επιστροφή του στο θέατρο, η Τιτίκα Στασινοπούλου σχολίασε: «Τις προϋποθέσεις, τις θεωρητικές, τις έχει. Ό, τι του προκύψει ας το κάνει. Δεν με ενοχλεί καθόλου για το τι κατηγορήθηκε. Και αυτοί που κατηγορήθηκαν δεν με ενοχλούν και αυτοί που δεν κατηγορήθηκαν, αλλά τα έκαναν». 

«Η προσωπική ζωή είναι προσωπική ζωή. Αφορά τους εμπλεκόμενους», σημείωσε στη συνέχεια.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι έκανε εγχείρηση στο στήθος της, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον καρκίνο.

«Ξεπέρασα έναν καρκίνο και προχωράμε. Αντιμετωπίστηκε με επέμβαση, μου αφαίρεσαν κάτι περιττό και το πετάξανε. Είμαι με ένα στήθος λιγότερο, δεν έβαλα ψεύτικο, ούτε τίποτα», δήλωσε.

Τέλος, ομολόγησε ότι όταν πεθάνει θέλει να αποτεφρωθεί: «Δεν είμαι τυπική στις εξετάσεις, αλλά η διαίσθησή μου λέει ότι όλα είναι καλά. Ακόμα και όταν έρθει η ώρα να φύγω, δεν θα φύγω έτσι μέσα στο χώμα, θα με αποτεφρώσουν. Με στεναχωρεί να με χώσουνε στο χώμα και να με τρώνε τα σκουλήκια».

Διαβάστε επίσης;

Βρετανία: Φουντώνουν τα σενάρια για πρόωρες εκλογές – Τι αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας

Δανία: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στα γραφεία της Novo Nordisk, που παρασκευάζει το Ozempic

Έλβις Πρίσλεϊ: Ο δικαστής καθυστερεί την πώληση της Graceland – Λέει ότι η Ρίλεϊ Κέουγκ θα μπορούσε να κερδίσει την αγωγή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 15.06.2024 20:47