search
ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 01:20
MENU CLOSE

Πέτρος Φιλιππίδης: «Υπάρχει ενδιαφέρον από παραγωγούς για να επιστρέψει στο θεάτρο και την τηλεόραση» λέει η δικηγόρος του

24.05.2024 21:24
PUROBOLISMOS
NDP

«Είναι δεδομένη η αγάπη του κόσμου και το ενδιαφέρον του να τον δουν ξανά στο θέατρο και την τηλεόραση. Υπάρχει ενδιαφέρον από παραγωγούς» δήλωσε μεταξύ άλλων η δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη σε νεότερη συνέντευξή της την Παρασκευή 24 Μαΐου.

Στην εκπομπή Fay’s Time μίλησε η Κική Μπακιρτζίδου συνήγορος υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη, απαντώντας στα δημοσιεύματα που θέλουν τον ηθοποιό να επιστρέφει στο θέατρο.

Όπως ανέφερε η γνωστή δικηγόρος, ο Πέτρος Φιλιππίδης δέχτηκε προσέγγιση από παραγωγούς για συνεργασίες που αφορούν το θέατρο και την τηλεόραση, ωστόσο το ενδιαφέρον του ηθοποιού είναι στο να ολοκληρωθεί η δικαστική του περιπέτεια.

Εκκρεμεί το δικαστήριο

«Είναι δεδομένη η αγάπη του κόσμου και το ενδιαφέρον του να τον δουν ξανά στο θέατρο και την τηλεόραση. Υπάρχει ενδιαφέρον από παραγωγούς, αλλά αυτή τη στιγμή, όλες του οι δυνάμεις, όλο το ενδιαφέρον του Πέτρου Φιλιππίδη είναι στο δικαστήριο, καθώς επιθυμεί να εκδικαστεί η υπόθεσή του και να αποδείξει στο δικαστήριο την αθωότητα του», ανέφερε η Κική Μπακιρτζίδου.

«Όλο του το ενδιαφέρον είναι στο δικαστήριο το οποίο εκκρεμεί», κατέληξε για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Διαβάστε επίσης:

Κιλκίς: Ελεύθερος με όρους ο κτηνοτρόφος για την ανθρωποκτονία, στη φυλακή ο 38χρονος για την απόπειρα ληστείας

Κύκλωμα εφοριακών: Το σπίτι χρυσωρυχείο της διευθύντριας ΔΟΥ Χαλκίδας και οι βίλες λογιστή και υποδιευθυντή – Ελεύθεροι υπό όρους 2 υπάλληλοι

Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα ξανά μαζί – Το επιβεβαίωσε ο τενίστας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 01:13