Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Από τα μέσα Ιανουαρίου και μετά ο Ανδρέας Λοβέρδος σηκώνει μανίκια για την προεκλογική του μάχη στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας.
Σύμφωνα με πληροφορίες το γραφείο – αρχηγείο του θα βρίσκεται στο κέντρο του Αμαρουσίου. Θα αρχίσει πάλι τις τηλεοπτικές εμφανίσεις (και σε πολιτικά τραπέζια), τις οποίες έχει περιορίσει πολύ.
Πάντως, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δίνει το «παρών» και στις κομματικές εκδηλώσεις στα βόρεια. Αυτό που δεν γίνεται κατανοητό είναι γιατί αποφεύγει να παίρνει τον λόγο, αλλά προτιμά να ακούει τους ομιλητές.
Διαβάστε επίσης:
Ο Τσίπρας, τα κάλαντα και η… πράσινη φανέλα (photos)
Σαρώνει ο Δένδιας σε δημοσκόπηση της GPO
Ο γιορτινός… Peanut έκλεψε την παράσταση στο Μαξίμου (photos)
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.