search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 00:11
MENU CLOSE

Σαρώνει ο Δένδιας σε δημοσκόπηση της GPO

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2261
21/12/2022
24.12.2022 07:19
dendias321- new

Άκρως ενδιαφέροντα στοιχεία για την αντίληψη των πολιτών για την αποτελεσματικότητα και τη δημοφιλία των υπουργών αποκαλύπτει η νέα δημοσκόπηση της GPO για το powergame.gr.

Συγκεκριμένα μόνο για τέσσερις υπουργούς οι θετικές γνώμες είναι περισσότερες από τις αρνητικές (Νίκος Δένδιας, Κυριάκος Πιερρακάκης, Τάκης Θεοδωρικάκος και Βασίλης Κικίλιας). Ο ΥΠΕΞ κυριολεκτικά «σαρώνει» (66,8% θετικές, έναντι μόλις 31,1% αρνητικών).

Στον αντίποδα Λίνα Μενδώνη, Παναγιώτης Πικραμμένος, Κώστας Τσιάρας, Άκης Σκέρτσος και Γιώργος Γεωργαντάς βρίσκονται στο… βάθος της κατάταξης: οι αρνητικές απόψεις κινούνται από 47% έως και πάνω από 63%.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η περίπτωση του Πικραμμένου, καθώς σχεδόν ένας στους τέσσερις που συμμετείχαν στην έρευνα δηλώνει ότι δεν έχει άποψη…

Διαβάστε επίσης:

Επικές ευχές Κουτσούμπα για τα 10 χρόνια του Luben: «Παπαρατσένκο μη γίνετε» – «Αυτοί είστε» (Video)

Είμαστε πέμπτοι από το τέλος στα εισοδήματα στην Ε.Ε.

Με τα μάτια στις δημοσκοπήσεις το ΠΑΣΟΚ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 00:11