ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 14:56
MENU CLOSE

Οι «κομμένοι» Μενδώνη, Γιατρομανωλακης, Αυγενάκης και οι… μαύρες τρύπες στα ψηφοδέλτια

10.01.2023 06:00

– Η ηγεσία του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού -για την ακρίβεια η τριπλέτα Μενδώνη, Γιατρομανωλάκης, Αυγενάκης-  έχει προκαλέσει μπελάδες στον Μητσοτάκη και μάλιστα σε προεκλογική περίοδο, όπου όλα μετριόνται σε ψήφους.

– Αν η ΝΔ γίνει ξανά κυβέρνηση (λέω αν, αν, αν,) τη σημερινή ηγεσία του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού δεν την βλέπω να περνάει ούτε απέξω από το υπουργείο…

– Ο άλλος… πονοκέφαλος του πρωθυπουργού ονομάζεται Λευτέρης Αυγενάκης. Ο υφυπουργός Αθλητισμού, γενικώς τα έχει κάνει μαντάρα στον τομέα του και γι’ αυτό, έχουν να πουν ένα «καλό» λόγο ακόμα και βουλευτές του κόμματος του.

-Τελευταίο κατόρθωμα -και ζημιά στον Μητσοτάκη – είναι ο χειρισμός της υπόθεσης του ΟΑΚΑ για την ΚΑΕ παναθηναϊκός. Η τελευταία με ανακοίνωσή της, τον χαρακτηρίζει τον πιο αποτυχημένο υπουργό Αθλητισμού που πέρασε ποτέ.

– Οι βαθμολογίες αυτές που είναι κάτω απ’ τη βάση, προφανώς και επηρεάζουν αρνητικά την στήριξή τους και την απόδοσή τους στην εκλογική κούρσα που ήδη έχει ξεκινήσει ( για τους δύο)

-Τρεις ακόμα βουλευτές ελέγχονται για δουλειές με το Δημόσιο, από εταιρείες συμφέροντός τους. Ας μην βιάζονται λοιπόν τα κόμματα να κλείσουν ψηφοδέλτια, γιατί θα έχουν «τρύπες».

-Μόλις στα 47 του χρόνια έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή ο καλός και άξιος  συνάδελφος Παναγιώτης Τζένος, Γενικός Διευθυντής του ομίλου Παραπολιτικών. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους συναδέλφους του, στα «Παραπολιτικά».

Διαβάστε επίσης:

Οι χαρτορίχτρες των εκλογών, οι αναλύσεις καφενείου και τα πρώτα ονόματα στα ψηφοδέλτια Επικρατείας

Στις εκλογές της άνοιξης, η κάλπη θα ’ναι γκαστρωμένη και θα βγάλει… δίδυμα

Η «μαύρη τρύπα» στα γκάλοπ, το εκλογικό κόστος από το Qatargate και οι «δόξες» της κυρίας Βρεττού στην Αττικής

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 14:55
Exit mobile version