search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 17:16
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ: Βγήκαν τα μαχαίρια – Νέες εσωκομματικές αναταράξεις

11.01.2023 06:00
pasok_grafeia_new

Την ώρα που η σκόνη για τα ψηφοδέλτια και τους υποψήφιους πολιτευτές κάθεται, ήρθαν νέες φουρτούνες στο ΠΑΣΟΚ.

Η Ζέφη Δημαδάμα, αντιπρόεδρος γυναικών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος και μέλος της Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ ένα πρόσωπο το οποίο ήταν κοντά στην Φώφη Γεννηματά αμφισβητείσαι την πολιτική που ακολουθεί η ηγεσία του κόμματος. Σε συνέντευξή της στο ieidiseis.gr υποστήριξε: «Τα ευχολόγια, τα στρογγυλέματα και οι κοινοτοπίες δεν βοηθούν. Χρειάζεται να αποτυπωθεί σοσιαλιστικό, προοδευτικό πρόγραμμα από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ».

Μάλιστα, παραδέχτηκε ότι αποτελεί πρόβλημα για το κόμμα της το γεγονός ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι εκτός από πρόεδρος του κόμματος και ευρωβουλευτής: «Η Εύα Καϊλή πρέπει άμεσα να παραδώσει την έδρα της. Οι Ευρωσοσιαλιστές πρέπει να πρωταγωνιστήσουν, όπως και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, αν και έχει μόλις έναν ευρωβουλευτή, τον Ν. Ανδρουλάκη, ο οποίος είναι ταυτόχρονα και πρόεδρος της παράταξής μας. […] Ναι είναι, πρόβλημα».

Η κ. Δημαδάμα ξέσπασε και κατά της της Κατερίνας Λάσπα για την εκδήλωση με την drag queen, στην Θεσσαλονίκη λέγοντας:  «Για να είμαι ειλικρινής, δεν θεωρώ την κυρία Λάσπα συντρόφισσα και συνοδοιπόρο. Αναρωτιέμαι πολλές φορές με ποια κριτήρια γίνονται οι επιλογές προσώπων για κρίσιμες θέσεις γενικότερα».

Είναι η πρώτη φορά που στέλεχος του ΠΑΣΟΚ επικρίνει σε τέτοιο βαθμό τον Νίκο Ανδρουλάκη και τις πολιτικές του επιλογές. Την ίδια ώρα παραμένει άγνωστο αν η κ. Δημαδάμα θα είναι υποψήφια στις βουλευτικές εκλογές (Α’ Αθηνών).

Διαβάστε επίσης:

Νέα Δημοκρατία: Με τον Δημήτρη Τσιόδρα κυβερνητικό εκπρόσωπο την προεκλογική περίοδο;

Εκλογές: Έντονες οι φωνές για παραμονή Δένδια – Παναγιωτόπουλου στην υπηρεσιακή κυβέρνηση έως τις δεύτερες κάλπες

Πόπη Τσαπανίδου: Πρώτη εμφάνιση ως Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ (photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 17:16