search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 21:16
MENU CLOSE

Νέα Δημοκρατία: Με τον Δημήτρη Τσιόδρα κυβερνητικό εκπρόσωπο την προεκλογική περίοδο;

10.01.2023 06:30
dimitris tsiodras

Στη Νέα Δημοκρατία ακόμα δεν έχουν κατασταλάξει στο πρόσωπο που θα αναλάβει κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά την προεκλογική περίοδο.

Ο Γιάννης Οικονόμου δε θα είναι σίγουρα, καθώς θα έχει περιορισμό εμφανίσεων λόγω της υποψηφιότητάς του στην Φθιώτιδα (υπενθυμίζεται ότι οι υποψήφιοι έχουν δυνατότητα μέχρι τριών εμφανίσεων ανά τηλεοπτικό μέσο). Η περίπτωση του Νίκου Χαρδαλιά, η οποία γράφτηκε φαίνεται να ναυαγεί. Όσο για τον Κυριάκο Πιερρακάκη, ακόμα ένα όνομα που ακούστηκε, αποκλείεται αφού θα είναι υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Αθηνών.

Τελευταία έχει πέσει στο τραπέζι το όνομα του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Δημήτρη Τσιόδρα. Ο πρώην δημοσιογράφος υπήρξε Εκπρόσωπος Τύπου στο Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη, Κυβερνητικός Εκπρόσωπος στην Κυβέρνηση του Παναγιώτη Πικραμμένου και διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου στη συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ.-ΛΑΟΣ.

Ήταν υποψήφιος με την Νέα Δημοκρατία στις προηγούμενες εκλογές αλλά δεν κατάφερε να εκλεγεί. Είναι ένα πρόσωπο που γνωρίζει καλά το πολιτικό σκηνικό της χώρας. Μάλιστα, λέγεται ότι ο κ. Τσιόδρας θα αρχίσει και τις τηλεοπτικές του παρουσίες αλλά και τις ραδιοφωνικές συνεντεύξεις για να… ζεσταθεί. Καθόλου τυχαίο δε θα πρέπει να θεωρείται και το γεγονός ότι την Δευτέρα ήταν καλεσμένος στον ραδιοφωνικό σταθμό του Φαλήρου.

Διαβάστε επίσης:

Οι… Blues Brothers του ΠΑΣΟΚ

Θεοφάνεια: Το Πεντάγωνο …εξαφάνισε τον Τσίπρα (Photo)

Τρία «άκυρα» της Χαριλάου Τρικούπη στην Κουμουνδούρου για κοινές εκδηλώσεις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 21:15