search
ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 01:06
MENU CLOSE

Εκλογές: Έντονες οι φωνές για παραμονή Δένδια – Παναγιωτόπουλου στην υπηρεσιακή κυβέρνηση έως τις δεύτερες κάλπες

10.01.2023 06:00
Megaro Maximou 987-new

Επιβεβαιώνονται μέρα με τη μέρα οι πληροφορίες της στήλης, οι οποίες ήθελαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ζητά πολιτική συναίνεση για το υπουργικό σχήμα της υπηρεσιακής κυβέρνησης.

Ο λόγος για τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια και Υπουργό Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο. Όπως έγραψε το topontiki.gr από τις 29 Δεκεμβρίου, υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ζητήσει από τα κόμματα της Αντιπολίτευσης να παραμείνουν στις θέσεις τους Νίκος Δένδιας και Νίκος Παναγιωτόπουλος. Τουλάχιστον για το… κρίσιμο μεσοδιάστημα μέχρι να συγκροτηθεί κυβέρνηση.

Πάντως με τα σημερινά δεδομένα δεν φαίνεται να υπάρχει πλαίσιο συνεννόησης. Ωστόσο οι φωνές αυτές πληθαίνουν καθημερινά. Από χθες φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ έχουν αρχίσει να διακινούν αυτές τις πληροφορίες ενώ δεν περνάει απαρατήρητη και η δήλωση του Μάκη Βορίδη για το συγκεκριμένο ζήτημα. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100.3 ο Μάκης Βορίδης δήλωσε: «Ο υπηρεσιακός Πρωθυπουργός έχει την ευθύνη να συγκροτήσει μία κυβέρνηση με την μεγαλύτερη δυνατή αποδοχή. Απλώς που ενδιαφέρει είναι να μην έχουμε το οποιοδήποτε κενό γιατί έχουμε αυτή την ένταση με τους Τούρκους. Αυτό είναι ένα ενδιαφέρον. Θα το συνεκτιμήσουν και οι πολιτικές δυνάμεις νομίζω».  

Θα υπάρξει άραγε η πολιτική συναίνεση; Αυτό είναι ένα σημαντικό ερώτημα.

Διαβάστε επίσης:

Οικονόμου για Παναγιώτη Τζένο: Ο αιφνίδιος θάνατός του μας έχει συγκλονίσει

ΣΥΡΙΖΑ: Τι ισχύει για την υποψηφιότητα του Νίκου Βουρλιώτη στις βουλευτικές εκλογές

ΠΑΣΟΚ: Τι συμβαίνει με τον Ανδρέα Σπυρόπουλο – Η δήλωση που «εκνεύρισε» πολλούς

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 01:04