ΣΑΒΒΑΤΟ 02.08.2025 20:56
MENU CLOSE

Συντριβή Phantom: Στις κηδείες του Υποσμηναγού Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα και του Σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη η ΠτΔ

01.02.2023 19:37

H Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα μεταβεί, αύριο 2 Φεβρουαρίου, στην Τρίπολη, για να παραστεί στην κηδεία του Υποσμηναγού (Ι) Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα και στις 3 Φεβρουαρίου θα μεταβεί στο Νευροκόπι, για να παραστεί στην κηδεία του Σμηναγού (Ι) Ευστάθιου Τσιτλακίδη.

Με ανάρτησή της στο Facebook, η κυρία Σακελλαροπούλου επισημαίνει ότι «Οι λαμπροί αυτοί νέοι, ατρόμητοι μπροστά στον κίνδυνο και ταγμένοι, μαζί με όλους τους ιπτάμενους της Πολεμικής Αεροπορίας μας, στην υπεράσπιση των ουρανών της Πατρίδας, θα μείνουν χαραγμένοι στη μνήμη μας ως παράδειγμα αυταπάρνησης και προσήλωσης στο χρέος».

Εκφράζει, επίσης, τα θερμά της συλλυπητήρια στις οικογένειές τους, καθώς και στους συναδέλφους τους και τονίζει ότι «Ο πόνος τους είναι και δικός μας».

Ακολουθεί η ανάρτηση της Προέδρου της Δημοκρατίας:

«Πενθούμε, με βαθιά θλίψη, τον θάνατο, εν ώρα καθήκοντος, του Σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη και του Υποσμηναγού Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα, που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια μιας ιδιαίτερα απαιτητικής εκπαιδευτικής άσκησης.

Οι λαμπροί αυτοί νέοι, ατρόμητοι μπροστά στον κίνδυνο και ταγμένοι, μαζί με όλους τους ιπτάμενους της Πολεμικής Αεροπορίας μας, στην υπεράσπιση των ουρανών της πατρίδας, θα μείνουν χαραγμένοι στη μνήμη μας ως παράδειγμα αυταπάρνησης και προσήλωσης στο χρέος.

Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειές τους, καθώς και στους συναδέλφους τους. Ο πόνος τους είναι και δικός μας».

Διαβάστε επίσης:

Συντριβή Phantom: Συλλυπητήρια Ανδρουλάκη στην οικογένεια του σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη

Αλέξης Τσίπρας: Από το Περιστέρι ξεκινά την «πορεία προς τον λαό» (LIVE)

Πόπη Τσαπανίδου: Θράσος Μητσοτάκη να μιλά για περιφρόνηση της Δημοκρατίας, να έρθει αύριο σε debate (Video)

ΣΑΒΒΑΤΟ 02.08.2025 20:47
Exit mobile version