search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 11:31
MENU CLOSE

KISS: Αποχαιρετούν οριστικά – «Αυτό είναι το τέλος»

03.03.2023 09:15
kiss

Τις τελευταίες συναυλίες της αποχαιρετιστήριας περιοδείας του «Εnd of the road» ανακοίνωσε το συγκρότημα KISS.

«Στις 1 και 2 Δεκεμβρίου θα είμαστε στο «Madison Square Garden». Αυτές θα είναι οι δύο τελευταίες συναυλίες του συγκροτήματος. Τελειώνουμε από εκεί όπου ξεκινήσαμε», είπε o τραγουδιστής των KISS, Πολ Στάνλεϊ, μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή «The Howard Stern Show» της SiriusXM.

Οι KISS ξεκίνησαν την αποχαιρετιστήρια περιοδεία τους τον Ιανουάριο του 2019, αλλά αναγκάστηκαν να την διακόψουν το 2020 λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, αναφέρει το Βlabbermouth.

«Κάποιοι άνθρωποι με λίγη ειρωνεία είπαν ότι αυτή η περιοδεία συνεχίζεται εδώ και χρόνιαΝαι, χάσαμε δυόμισι χρόνια λόγω της πανδημίας», εξήγησε ο Πολ. «Θα είχαμε ήδη τελειώσει. Ναι, αυτό είναι το τέλος».

Αρχικά ήταν προγραμματισμένη να ολοκληρωθεί στις 17 Ιουλίου 2021 στη Νέα Υόρκη, αλλά πήρε μία παράταση μέχρι τα τέλη του 2023. Προστέθηκαν 19 νέες εμφανίσεις στη Βόρεια Αμερική με την πρώτη να ξεκινά στις 29 Οκτωβρίου στο Όστιν του Τέξας και με στάσεις σε Καλιφόρνια, Ουάσιγκτον, Ιλινόις, Καναδά να καταλήγει στη Ν. Υόρκη.

«Πρέπει να θυμάστε ότι ο Τζιν και εγώ ξεκινήσαμε μαζί όταν ήμουν 17 ετών και αυτός 20 πριν από 50 χρόνια… Είναι η ώρα» εξήγησε ο Πολ Στάνλεϊ.

Διαβάστε επίσης:

Γουίλ Σμιθ: Εμφανίστηκε σε βραβεία για πρώτη φορά μετά το χαστούκι στον Κρις Ροκ

Μαρία Ολυμπία: Έντονες αντιδράσεις για την ανάρτησή της – «Έχεις καταλάβει τι έχει γίνει στην Ελλάδα;»

Μεγάλη «απώλεια» για τον Guy Savoy – Έχασε ένα αστέρι Michelin, ο καλύτερος σεφ στον κόσμο (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 11:31