search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 17:57
MENU CLOSE

Γουίλ Σμιθ: Εμφανίστηκε σε βραβεία για πρώτη φορά μετά το χαστούκι στον Κρις Ροκ

02.03.2023 21:16
smith-new

Πέρασε σχεδόν ένας χρόνος από την τελετή απονομής των Όσκαρ, όταν ο Γουίλ Σμιθ χαστούκισε τον Κρις Ροκ για ένα «αστείο» σε βάρος της συζύγου του, Τζέντα Πίνκετ Σμιθ.

Έναν χρόνο μετά, λοιπόν, ο Γουίλ Σμιθ εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε τελετή απονομής βραβείων και τιμήθηκε με το βραβείο «Beacon» από την Ένωση Aφροαμερικανών Κριτικών Κινηματογράφου (AAFCA) στην 14η ετήσια τελετή απονομής.

Στην πρώτη του εμφάνιση, ο Γουίλ Σμιθ είπε ότι η ταινία «Emancipation» σημαίνει πολλά για εκείνον και ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην υλοποίησή της.

«Το “Emancipation” ήταν η πιο δύσκολη ταινία της καριέρας μου. Είναι πραγματικά δύσκολο να «μεταφέρεις» εκείνη την εποχή στη τωρινή σκέψη. Είναι δύσκολο να φανταστείς αυτό το επίπεδο απανθρωπιάς», ανάφερε ο ηθοποιός ξεκινώντας την ομιλία του.

«Θέλω να ευχαριστήσω την Apple, γιατί δεν πτοήθηκε όταν ο προϋπολογισμός αυξανόταν συνεχώς. Ήταν η πρώτη φορά που άκουσα από ένα στούντιο ότι η ιστορία μιας ταινίας είναι πιο σημαντική από το πόσο κοστίζει», πρόσθεσε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός που παρέλαβε το βραβείο του μαζί με τον σκηνοθέτη του «Emancipation» Αντουάν Φουκουά (Antoine Fuqua).

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Ολυμπία: Έντονες αντιδράσεις για την ανάρτησή της – «Έχεις καταλάβει τι έχει γίνει στην Ελλάδα;»

Λίαμ Χέμσγουορθ: Με αγωγή απαντά στη Μάιλι Σάιρους για τα «καρφιά» στους στίχους του τραγουδιού «Flowers» (Video)

Μπρένταν Φρέιζερ: «Κρεμάστηκε» για τα γυρίσματα ταινίας και παραλίγο να πνιγεί στην πραγματικότητα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 17:56