search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 14:39
MENU CLOSE

Λίαμ Χέμσγουορθ: Με αγωγή απαντά στη Μάιλι Σάιρους για τα «καρφιά» στους στίχους του τραγουδιού «Flowers» (Video)

02.03.2023 11:07
miley-cyrus-liam-new

Αγωγή εναντίον της Μάιλι Σάιρους ετοιμάζει ο Λίαμ Χέμσγουορθ με αφορμή τους στίχους – «καρφιά» προς το πρόσωπό του στο τραγούδι «Flowers».

Το κομμάτι κυκλοφόρησε πριν δύο μήνες σημειώνοντας τεράστια επιτυχία, ενώ τις τελευταίες εβδομάδες βρίσκεται στην κορυφή του Spotify ως το κομμάτι με τις περισσότερες ακροάσεις.

Μέχρι στιγμής, καμιά επίσημη πηγή δεν έχει επιβεβαιώσει τη μήνυση από τον Αυστραλό ηθοποιό, ωστόσο, στα social media κυκλοφορεί φωτογραφία από έγγραφο που φέρεται να υποστηρίζει ότι η φήμη του έχει πληγεί, γεγονός που θα τον εμπόδιζε να συμμετάσχει στη νέα σεζόν του «Witcher» και ότι για τον λόγο αυτόν προτίθεται να κινηθεί νομικά.

Οι στίχοι του «Flowers» δεν αναφέρουν σε κανένα σημείο το όνομά του, ωστόσο, κάνουν αναφορά στο «When I was your man» το οποίο είναι το αγαπημένο κομμάτι του ηθοποιού και το οποίο είχε αφιερώσει στη Σάιρους κατά τη διάρκεια του γάμου τους στα τέλη του 2018.

Το διαζύγιο του ζευγαριού οριστικοποιήθηκε έπειτα από 8 μήνες γάμου με την 30χρονη τραγουδίστρια να χρησιμοποιεί το «Flowers» προκειμένου να εκτονώσει τον θυμό της, αφού έμαθε για τις φημολογούμενες απιστίες του Αυστραλού.

Διαβάστε επίσης:

Μαντόνα: Πυγμάχος και κατά 35 χρόνια μικρότερος ο νέος της σύντροφος (Photos)

Survivor All Star: Χαμός στο σημερινό επεισόδιο – Εκτός oρίων οι παίκτες με τις αποκαλύψεις του Μπάρτζη (Video)

Ο βασιλιάς Κάρολος έκανε έξωση στον Χάρι από τη βασιλική κατοικία που του είχε παραχωρήσει η βασίλισσα Ελισάβετ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 14:34