search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 06:15
MENU CLOSE

Μπρένταν Φρέιζερ: «Κρεμάστηκε» για τα γυρίσματα ταινίας και παραλίγο να πνιγεί στην πραγματικότητα

02.03.2023 12:01
brendan-fraser-new

Ένα βήμα πριν τον θάνατο έφθασε ο Μπρένταν Φρέιζερ κατά τη διάρκεια μίας επικίνδυνης σκηνής στα γυρίσματα της ταινίας «The Mummy».

Όπως αποκάλυψε σε ένα πρόσφατο επεισόδιο του «The Kelly Clarkson Show», ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός στην εν λόγω σκηνή έπρεπε να «κρεμαστεί» από ένα σχοινί, ωστόσο, ο ίδιος πήγε να πνιγεί στα αλήθεια.

«Ακουμπούσα στα δάχτυλα των ποδιών μου όσο έφτανα καθώς ήμουν κρεμασμένος από το σχοινί», είπε ο Φρέιζερ. «Ο Στίβεν (Σόμερς, σκηνοθέτης της ταινίας) έτρεξε και είπε: “Ε, δεν μοιάζει πραγματικά με πνιγμό”» είπε αρχικά, προσθέτοντας ότι η ομάδα παραγωγής γύρισε, τότε, ακόμα μια λήψη.

«Η κάμερα άρχισε να γράφει και ακουμπούσα στα δάχτυλα των ποδιών και ο τύπος που κρατούσε το σχοινί από πάνω μου, το τράβηξε λίγο περισσότερα και ξεκόλλησαν τα δάχτυλά μου και δεν είχα που να πάω παρά μόνο προς τα κάτω. Εκείνος λοιπόν τραβούσε ψηλά και εγώ κατέβαινα. Και μετά το επόμενο πράγμα που είδα ήταν τον αγκώνα μου στο αυτί μου, ο κόσμος ήταν πλάγια και υπήρχαν χαλίκια στα δόντια μου» τόνισε, με τον κασκαντέρ της ταινίας να σπεύδει να συνεφέρει τον Φρέιζερ.

«Συγχαρητήρια, είσαι στο κλαμπ – το ίδιο συνέβη στον Μελ Γκίμπσον στο “Braveheart”» είπε στον ηθοποιό όταν συνειδητοποίησε ότι μόλις τον έσωσε…

Διαβάστε επίσης:

Σοφία Βεργκάρα: Η αλλαγή στην εμφάνισή της που εντυπωσίασε τους followers της (Photos)

Λίαμ Χέμσγουορθ: Με αγωγή απαντά στη Μάιλι Σάιρους για τα «καρφιά» στους στίχους του τραγουδιού «Flowers» (Video)

Μαντόνα: Πυγμάχος και κατά 35 χρόνια μικρότερος ο νέος της σύντροφος (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 02:46