search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 07:58
MENU CLOSE

Το «Μουσικό κουτί» θα κάνει «Νούμερα» (Photos)

08.03.2023 13:57
moysiko-koyti-noymera-new

Θα γίνει κι αυτό. Την Παρασκευή στις 22.00 θα πραγματοποιηθεί συγκερασμός των δύο πιο δημοφιλών μουσικών εκπομπών της ΕΡΤ.

Το «Μουσικό κουτί» θα κάνει «Νούμερα». Οι συντελεστές της εκπομπής «Μουσικό κουτί», Νίκος Πορτοκάλογλου, Ρένα Μόρφη, Γιάννης Δίσκος, Δημήτρης Καζάνης, Λάμπης Κουντουρόγιαννης, Θανάσης Τσακιράκης, Βύρων Τσουράπης, Στέλιος Φραγκούς θα… μπλέξουν με τις μουσικές σουρεαλιστικές δυνάμεις της εκπομπής «Νούμερα».

Το ευφάνταστο σενάριο των Σπύρου ΚρίμπαληΦοίβου Δεληβοριά θέλει το Νίκο Πορτοκάλογου να προσκαλεί στο «Μουσικό Κουτί» τον Δεληβοριά. Εκείνος, «πεσμένος» επειδή η Δανάη τον άφησε κι έφυγε με τον Θανάση για το Μεξικό, ζητά από την παρέα της «Μάντρας» να πάει μαζί του. Κανείς από τα «Νούμερα» δεν θέλει. Πηγαίνει μόνος. Στο μεταξύ, περίεργες εκλείψεις και βροχές μετεωριτών έχουν αναστατώσει τους κατοίκους της Αθήνας, κάτι που δεν κάνει τη διάθεσή του καλύτερη.

Όταν υποδέχονται τον Φοίβο ο Νίκος, η Ρένα Μόρφη και οι «Μουσικοί του Kουτιού», του επιφυλάσσουν ευχάριστες εκπλήξεις. Όλα τα «Νούμερα» είναι εκεί, ακόμη κι ο Θανάσης με τη Δανάη, εκτάκτως από το Μεξικό, κι ενώ ο Παντελής δοκιμάζει τη μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής του. Κάπου εδώ μπαίνει «σφήνα» η Μυρτώ Αλικάκη. Μέσα σε όλα ο «Δημόκριτος» και η NASA ενημερώνουν ότι ένας μετεωρίτης θα πέσει πάνω στη Γη. Η συντέλεια ενόψει, από τη συχνότητα της ΕΡΤ1 με σουρεαλισμό.

Διαβάστε επίσης:

Πορτοσάλτε: Με στοχοποιούν τηλεοπτικοί διασκεδαστές με ακροδεξιά ρητορική…

Η νέα πρόκληση για την ενημερωτική τηλεόραση

Ψινάκης: «Υπήρχαν ναρκωτικά στο κότερο αλλά δεν ήταν δικά μας» – Τι είπε για Λαζόπουλο, Ρουβά (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 07:58