search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 18:06
MENU CLOSE

ΕΡΤ: Συνεχίζει μέχρι να σταματήσει… του χρόνου το «Μουσικό Κουτί»

28.02.2023 09:26
mousiko_kouti_new

Τα ωραία, γνωστό είναι, δεν διαρκούν πολύ σε αυτή τη ζωή, όμως κάποια ίσως να έχουν λίγο παραπάνω «δρόμο». Να καλή ώρα, σαν την εκπομπή «Μουσικό Κουτί» της ΕΡΤ1.

Με το γύρισμα του χρόνου έγινε σαφές από Νίκο Πορτοκάλογλου και ΕΡΤ ότι η εκπομπή «Μουσικό κουτί» θα ολοκλήρωνε τον τρίτο και καταληκτικό κύκλο εκπομπών της με την ολοκλήρωση της τρέχουσας σεζόν, όπως άλλωστε είχε συμφωνηθεί μεταξύ αμφότερων των εμπλεκόμενων πλευρών.

Νέα τροπή παίρνουν τα πράγματα και φαίνεται ότι συζητήσεις του προηγούμενου διαστήματος και με αφορμή την απήχηση που έχει το πρόγραμμα σε μερίδα της κοινωνίας, καρποφορούν. Δηλαδή το «Μουσικό Κουτί» εκτός απροόπτου, σύμφωνα με  προσλαμβάνουσες από το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, θα εξακολουθήσει να υπάρχει στο πρόγραμμα της ΕΡΤ1 για τη σεζόν 2023- 2024, αλλά με διαφορετικό τρόπο μετάδοσης.

Δομή, περιεχόμενο, οικοδεσπότες και συντελεστές εκπομπής, εξ όσων έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, δεν αλλάζουν. Αλλά η συχνότητα μετάδοσης της εκπομπής δεν θα είναι σε εβδομαδιαία βάση.

Την επόμενη σεζόν σύμφωνα με όσα έχουν συμφωνηθεί στις  επαφές του πρόσφατου  καιρού μεταξύ στελεχών ΕΡΤ, παρουσιαστών-συντελεστών και εταιρείας παραγωγής, θα οργανωθεί και θα πραγματοποιηθεί ένας κύκλος δέκα εκπομπών οι οποίος θα βγουν στον αέρα έως τον Ιούνιο του 2024.

Στο μεταξύ αύριο (1 Μαρτίου) στο «Μουσικό κουτί» φιλοξενούμενοι είναι η Τάνια Τσανακλίδου και ο Φώτης Σιώτας.

Διαβάστε επίσης:

Παπαχλιμίντζος για ανάρτηση Πολάκη: «Η οικογένειά μου ανησύχησε…» (video)

Καμπουράκης για Πολάκη: «Έφυγε μόνος του – Θα φτιάξει κόμμα, προλαβαίνει εύκολα…» (video)

OPEN: Με Όλγα Τρέμη στον δρόμο για τις εκλογές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 18:04